Овај пилећи кордон блеу дип је бољи од вечере

Када је у питању планирање забаве – било да је нечији рођендан или само а Кућа карата Имате довољно ствари за бригу. Не морате проводити сахрањивању, пражњењу и пуњењу пилетине за сваког госта, поготово када људи вече враћају снацк него што стварно сједе и једу оброк.

То је оно што чини овај Цхицкен Цордон Блеу Дип мењачима игара. Ако можете загрејати замрзнуте пилетине, можете то освојити, јер захтијева управо исти ниво вештине и пажње. Заправо, то је ваша пречица: почев од претходно направљених пилећих прућа, било из замрзнутог прехрамбеног пролаза или од меса у хладњачу у продавници прехрамбених производа. (Ако бисте више волели да пишу понуде од огреботина, пробајте овај рецепт.)

Пилетина Cordon Bleu Dip

Етхан Цалабресе

Поставите их у прстен у тањир или пећницу, остављајући празан простор у центру за дип. Затим помешајте крем сир, сецкане шунке и разбацане швајцарске у посуду и спакујте га у центар. Печите на 425 степени Ф све док се пилетина не загреје, а пепео је вруће и гурање (обично око 15-20 минута, или било шта што вам паковање пилетине указује) и спремни сте да послужујете.

Можеш да га надмашиш са неким сецканим шљунком или џемпером, за додатне стилске поене, али искрено, људи ће тако брзо копати у овај дип, чак ни не треба да бринете о гарнишу.

Послужите то са бочном салатом, а практично је вечера.

Узми рецепт на Делисх.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

51 + = 57