Ова кремаста врећа стиже вирусно

У Делисху, сваке седмице зумемо рецептима у тестној кухињи довољно брзо да осетимо како можемо да пружимо нашим читаоцима љубав коју заслужују. Након дегустације десетине недељно, лако је почети да се осјећаш имуном када узмете нешто заиста заиста укусно. Али када је овај Баилеи-ов Цхеесецаке направио ове недеље, сви смо имали тренутак ћутања – а затим ископали за више.

слика

Етхан Цалабресе

Јер без обзира на то колико је сира у кухињи у Делисх-у, знамо то посебно када га пробамо. Ми смо то учинили зато што је то био рецепт да, без обзира колико пута смо га објавили, наши фанови на Фацебооку су кренули ЦРАЗИ (у том смислу “морам да испечим ово без сумње”),.

слика

Етхан Цалабресе

Претпостављамо да је то 1/2 “-мерни слој фудги ганацхе-а који је на врху кремастог Баилеис сира. Две текстуре чине убојицу.

слика
Омогућено је ОмгЦхоцолатеДессертс

Ово је савршен десерт за Патријаршњи дан – или у било које време када желите бити послати у божанско блаженство. Били смо инспирисани овим рецептом за ОМГЦхоцолатеДессертс. Након што смо то направили, направили смо неколико потеза: Користили смо своју класичну сира за базу и обесили ганацхе са Баилеи-јевим (знате то). Такође, учините себи услугу и посипајте мало млевену сољу (као Малдон) на врху да бисте запечатили посао.

слика

Етхан Цалабресе

Узми рецепт.

ПИН ЗА ЛАТЕР:

слика

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

29 − = 28