Ова кафа служи само житарицама и невероватно је

Зависници од житарица (знате ко сте), стигла је ваша дестинација за снове: искључиво житарица. Стотине старинских и ограничених кутија за житарице (Цхеерио Миллениос! Аладдин и Јас Цорн Флакес!) Постављају зидове ове малене продавнице, која служи избор житарица “коктела” – чаше за житарице, марсхмалловс (Луцки Цхармс) , наравно), слаткиша и колачића, сви су се мешали у шарено млеко по вашем избору.

слика

Том Манселл

Цереал Киллер Цафе, смештен у суседству у Лондону, Схоредитцх, зна како створити комбинације које Инстаграммерс не може добити довољно: Уницорн Пооп, њихова најпопуларнија ставка у менију, изгледа као третман који ћете наручити у циркусу, са пастелним шећером -мрзњени колачићи, марсхмалловс и раинбов спринклес на врху. (Не брини, постоје Рице Криспиес негде тамо!)

Још један фаворит: Минт Цхоц Цхипстер, изненађујуће укусна експлозија чоколадне менте, послужена је сјајним зеленим минт млеком.

слика

Цхелсеа Лупкин

Права забава почиње доле у ​​подрумским седиштима, носталгична експлозија старинских кутија за житарице, кревет Барт Симпсона и цртани филмови попут Царе Беарс који се играју на мини телевизорима. Ходање на место ће учинити да се осећате транспортовано у други свет, где је житарица прави доручак шампиона.

слика

Линдсаи Фунстон

Пратите Делисх на Инстаграму.