Овај Гиант Парти Суб је прави победник Супер Бовл

ДОБИТЕ РЕЦИПЕ ОВДЕ.

Можда си тежак патриотски навијач, или можда не дајеш лутање о фудбалу. Дођите 5. фебруара, ваше интересовање за спортом је скоро ирелевантно. Ако волите храну као крила, подморница и увала-и ти, јер си овде-онда ти је стало до Супер Бовл ЛИ, што значи да је веома важно да знате о овој Велики Парти Суб. Тако је огромно и славно, те бизоне крилима које су ваши пријатељи обично изненадили слатко у поређењу.

слика

Етхан Цалабресе

Проналажење масивног роллинга сендвича довољно великог да се држи свега тог меса било би немогуће. Срећно, ту је генијално хакање које укључује тањир. Да, та специфична тепсија за печење је добра за више од колача. Хладно тијело француског хлебног теста баке као сан! (Користили смо две цеви врсте Пиллсбури.)

Гиант Party Sub

Јохн Комар

Чврст део рецепта бира коју врсту сендвича треба направити. Турски клуб? Туна се топи? Пилећи пармезан ?! На крају смо одлучили на великом италијанском поду. Ко не воли изговор да једу три врсте излеченог меса у једном угризу? Нико.

Гиант Party Sub

Јохн Комар

У најмању руку, наш тим је био гадан уз узбуђење због овог сендвича. Доказ је у причама Инстаграма. Једва чекамо да си направио себе.

ПИН ЗА ЉЕТЕ

Гиант Party Sub Pinterest

Пратите Делисх он инстаграм.