Овај Гениус хацк за боровнице чини их још свјежим

Овог пролећа, када смо се заглавили у историјским зимама, јагоде стигле у продавницу намирница, позитивно знамење које сам требао да испуним из сезонског блуеса. У мојој исхрани жудела сам неке озбиљне боје и укуса, па сам одлучила да печеним јагодама, што се показало као магичан начин да их припремим. Сада, када су боровнице продрле у продавнице, окренуо сам се пећници како бих видио како ће се држати топлине.

Одговор: ВАЗНО. Пржене боровнице ће ми бити овог лета (волим да имам “ствар”.) Треба да обучем парче торте? Печена боровница. Шта је са сладоледом од ваниле? Печена боровница. Грчки јогурт? Вафли? Палачинке ?! Цростини?!?! Добијељ идеју. Направите им трик за забаве у наредних неколико месеци.

Ево шта да радите:

1. Потрољите боровнице с сољу и пеците на листу за печење са пергаментом (важно да можете ухватити укусне сокове!) На 375º до пуцања, 15 минута.

слика

Линдсаи Фунстон

Уклоните са пећнице и узмите секунду да бисте се чудили њиховом бојом, а затим на врху јогурт парфаитс, рицотта цростини и торта.

слика

Линдсаи Фунстон

ПРЕТВОРЕНИ БЛУЕБЕРРИ ПАРФАИТ

слика

Линдсаи Фунстон

Јогурт с слојем, печена боровница и гранола у чаши.

ПРЕТВОРЕНИ БЛУЕБЕРРИ РИЦОТТА ЦРОСТИНИ

слика

Линдсаи Фунстон

Ширите кростини с рицотта и врхом печеним боровницама.

ПРАЗНА БЛУЕБЕРРИ ПОУНД ЦАКЕ

слика

Линдсаи Фунстон

Споон пражене боровнице изнад погинуте торте (или било које торте) и грицкати грчки јогурт, ванил сладолед или шлаг на врху.

слика

Линдсаи Фунстон

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

+ 12 = 14