Овај Цопицат Цхицк-фил-А пилећи сендвич је бољи од стварне ствари

Сви смо опседнути Цхицк-фил-А у Делисх-у (како сте могли не бити љубитељ њиховог вафли ?!), али не толико у политичком ставу компаније. Нажалост, један угриз њиховог пилећег сендвича и лансирани смо у такво пилеће блаженство, о чему можемо само размислити има још једну. Исто за нашу пријатељицу Мелину Кемпх, која прави своју верзију код куће. “Почео сам да сам то направим пре четири године јер нисам могао да добијем Цхицк-фил-А у Њујорку пре него што се прва локација отворила”, каже она. “То није као да то радим сваки дан, али када хитови журе (обично у недјељу), морам то имати.”

слика

Етхан Цалабресе

Када смо чули да је она мајстор сендвича Цхицк-фил-А, рекли смо јој да треба одмах да уђе и стави га за нас. Па јесте. И умрли смо. Сендвич пресвлака има један тајни састојак којем никада не бисте погодили: шећер у праху! То је оно што пилићима пружи свој потпуно зависни укус. Мелина додаје и тајни састојак: прскање сок од кикирики. “То је равнотежа слатке и слане коју увек тражим”, каже она.

слика

Етхан Цалабресе

ТБХ, пржење пилетине је најнеплоднији део процеса. Углавном, јер је пржење нешто нечији бол. Али, када имате савршено златне пилеће груди, остатак састава је супер једноставан: пецива и печенице и додајте нарезане крајеве.

слика

Етхан Цалабресе

Без обзира колико далеко живите од Цхицк-фил-А, ви сте неколико минута далеко од прженог пилећег блаженства.

Узми рецепт.

Или можете да замените ову замишљену идеју касније!

слика
Амерички уметник

Пратите Делисх на Инстаграму.