Облачна јаја изгледају луда и окупирају небеско

ДОБИТЕ РЕЦИПЕ ОВДЕ.

Ја сам направио много јаја у мојим двадесет непарних година до сада. Толико, заправо, било је времена када је моја породица била мало забринута за мој холестерол. (Пржено јаје на тосту је брз и лаган оброк.) Али никад у свим мојим годинама преплитања и пржења нисам направио или чуо облаке јаја … до прошле недеље, када се моја целокупна перспектива на жуткама променила заувек.

Цлоуд Eggs Horizontal

Цхелсеа Лупкин

Обликована јаја, која су јаја у облацима, се праве облицањем вихнутих белих јајета у мали гнезди и попуњавају их жуманцима. Одвајање беланчевина од румењака је најтежи део – што значи да је процес безболан. Када се јаја раздвоје, ево их како их направити.

Побијте беланчевине док се не оштри врхови. Ако имате постоље или ручни миксер, користите га овде! Затим преклопите у неким сецканим шунком (или скуваној сланини) и пармезану како бисте га учинили бољом оброком. Микини су необавезни, али су веома подстакнути.

Цлоуд Eggs Horizontal Cut

Цхелсеа Лупкин

Доллоп шлагом белцима у мале облаке на пергаменту папира обложеног папира и пецива док се не постави и мало златно. Жумице иду право у сред сваког печеног облака, а затим се враћају у врућу пећницу док се средине не постављају.

Немојте бити стидљиви у ископавању лепих дорака за доручак. Узми своју слику и једи док је тај шунка и даље лијепо исцрпљен.

ПИН ЗА ЛАТЕР:

слика

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

27 + = 28