Јоанна Гаинес Вс. Тиа Моври: Чија је БЛТ боља?

Најједноставнији рецепти за снацкдовн су често најтежи за процењивање. Такав је случај са сендвичом БЛТ. Свако. Детаљ. Цоунтс. Од онога што се налази у трави мају на начин како се тоздравите са хлебом – или ако хваташ хлеб. За овај снацкдовн смо тестирали рецепт за Тиа Моври и Јоанна Гаинес. Спојлер: оба сендвича су била врло добра, али је постојао јасан фаворит.


слика

Брандон Балес

ТИА’С РЕЦИПЕ

У овом сендвичу, све је у вези сланине. То је слатко, зачињено и димљено, захваљујући смеђем шећеру, анхилском чилију у праху, паприки и мало каиенну, који се гурне непосредно пре пецења.

Да, Тија кува сланину у пећници, на врху жичане лиснатог листа за печење, како би сви паметни кућни кувар требали. Буди спреман, момци, мирис оног зачепљеног руба који се мијеша и пузи са мастима сланине је луд. Може возити чак и најжешће вегетаријанско лудо.

Иза сланине, Тија прави бомбонску траву. У њему су: мајонез, сенф Дијон, лимунски лук, бели лук, першун, дробњак и цилантро. Она позива на све пулсирање све заједно у процесору хране, али ако га немате, можете једноставно исецкати све биљке и све заједно мешати. (У случају да се питате, НИКАДЈЕ није примијетио цилантро. Чак и тзв. Мрвари.)

Циабатта хлеб је био врло контроверзан. Шокантно, готово сви су се жалили да је превише пухасто. Са 4 резина сланине, поред неких врло клизавих парадајза и авокадо резачи, верујте ми, ово је фер притужба.

слика

Брандон Балес

ЈОАННА РЕЦИПЕ

Јоанна такође пеки сланину, али за разлику од Тије, она поставља траке сланине директно на листу за печење. Иако је ситуација нестабилна, цијенимо да је сланина мало спремна у властитој масти. Запамтите, масноће = укус.

Ту је и мајонеза биљног трава у Јојовом сендвичу. После стварања пасте пасте са белим луком, врло је лако направити. Осим што она жели да се хлади у фрижидеру 2 сата пре него што га употребите у сендвичу. Ово, драги пријатељи, је тешко када има сланине.

Са светле стране, Џоинин избор густих бела земља бела је био пожељнији. Нарочито зато што је био наздрављен савршеном нијансом златног у Маио.

(П.С. Можете направити њен рецепт тако што ћете гледати видео снимак изнад или ако га пратите тачно из ње Магнолиа Табле.)

слика
Цон Поулос

ПРЕТХОДНИ САДРЖАЈДелисх Цоокбоок, 30 долара, индиго.ца

ПРЕСУДА

Тиа победјује! Сви су били опседнути њеном сланином и одлучили да је довољно добра да надокнади цјелокупну несретну ситуацију циабатта.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

15 − = 9