Наша колачић са кукијим тестенином убацује целу фабрику кукуруза

Чак и ако никада ниси ступио у стопало у фабрику сиракице, знате да се ланац вероватно надмашује једним стварима: сира. Срећом за све оне који су опсједнути с сиромашним читаоцима, исто тако и Делисх. Сањали смо један рецепт за чај са сосом који би требао почети одмах за сваку посебну прилику коју можете замислити: рођендан, дипломирање (нађите некога ко је дипломирао, проклетство!), Ускрс, било који случајни дан варања када се надате жудњи сира. Ево шта га чини тако посебним:

слика

Етхан Цалабресе

СТУДИО ЈЕ ЧОКОЛАДНИМ ЧИПОВИМА.

Луксузно кремасто пуњење има савршено додавање мини чоколадних чипова, захваљујући нашем начину мијешања у тијесто: слојите их. Прво залепите 1/3 тепиха у кору, а затим 1/3 мини чипове и поновите док се не пуни. Ово помаже чиповима да не потону на дно.

слика

Етхан Цалабресе

У ЦРНОЈ ГОРИ ЈЕ КОКИ.

Пребаците крему од грмова, ово је ЦООКИЕ ДОУГХ. Зграби дневник Пилсбуриа и спустите га у вашу форму пролећа пре него што сипате у пуњење сирене; није потребно претходно пеко.

И ВИШЕ КОКИЋА ДУШЕ.

Да, испустимо мале кругове више кувано тесто унутра, тако да добијете савршени однос сира од сира на колачићу у сваком угризу.

ЦРКВЕНЕ КОКЕЧЕ БЛАНКЕТЕ СТРАНИЦЕ.

Ово је била генијална одлука о времену игре коју је направио директор компаније Делисх. Зато што нам је био потребан још један начин да направимо сок од сира више над-топ (на добар начин).

слика

Етхан Цалабресе

ТРИ РЕЧИ: КОКИ ДУШИ ЛАКО.

Зато што се сви сакривамо више сировог тексашког теста док печемо него што желимо да признамо – иако знамо да не треба, нарочито у светлу недавног брашна – направили смо млевење теста за колачиће које се прелива по целом сира и то је КИЛЛЕР . Комбинујете маслац, смеђи шећер, ванилију и мало брашна (ако је ово превише чудно за вас да једете сирово брашно, прескочите!) И мешајте то заједно док не буде кремасто. (Сви смо били сретни што једемо ово одмах са кашиком.)

Спреман да то направиш? Одредите следећих 36 сати – КИДДИНГ! Међутим, изгледа да су сјекари од гребена заувек. Поверите нам на ово: то вреди.

ДОБИТЕ РЕЦИПЕ ОВДЕ.

ПИН ЗА ЛАТЕР

Цоокие Dough Cheesecake Pin

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

87 − 78 =