МцДоналд’с фанови ће се изненадити овим Мини Мацовима

Донесите рецепт овдје.

Када је МцДоналдс представио два нова Биг Маца – један КСЛ, један КСС – и већ дуго трчали на Фацебооку, то је доказало да се, иако се сами сендвич није много променио годинама (удаљена величина), народна љубав према њој није избледела ни мало. И да људи стварно, стварно воле контролу порција.

То нас је навело на размишљање: Шта ако смо поклонили хамбургер и његове спиноффе са једним Мега Мац-ом, који се лако разбије на мање грицкалице? Слидерови који се извлаче су огроман Пинтерест тренд, а њихова сјајност је у њиховој једноставности. Направите једну посуду пуну сендвича, свеједно је кувајте и можете хранити гомилу. Трик са повлачењем апсолутно може да се примени и на Биг Мацове.

Мини Macs

Цхелсеа Лупкин

Уместо да направите 24 хамбургера – или покушавате да флипите два пљацка величине хамбургера на роштиљу (шта тањур може садржати такву ствар ?!) – попунили смо пециво који је отприлике дупло већи од величине пакета клизача танак, чак и слој меса, кувајући га док се не смеше. Месо ће се смањивати, али то је у реду. Само уверите се да исцедите било какву вишку масти пре него што га превучете слојем америчког сира и ставите га у пећницу довољно дуго да се растопи.

Мини Macs

Цхелсеа Лупкин

Док се то кува, узмите паковање ролера клизача и не раздвајте их, користите дугачак затезан нож да пажљиво исеците ролне у три слоја, за три пецива. Са мало растопљеног путера, неким сјеменкама у сусаму и брзим пржењем у пећници, добро је ићи.

Мини Macs

Цхелсеа Лупкин

Међутим, најважнији део је специјалан сос. Ако желите пречицу “довољно близу”, можете ићи с Хиљаду острва. Међутим, пошто је један од кувара Мицкеи Д-а објаснио тачно шта је у сосу, урадили смо неколико тестирања и дошли до сопственог миксета. (Или бисте могли да испустите 10К долара и покупите боцу одобреног соса МцДоналд-а на еБаи-у, ако сте из “Шта је новац? Ја сагоревам двадесетих година само да гледам како писаћу папир!”).

Пасте на салату, црни лук и кисели краставац, а имаш и гастрономски оброк који сигурно може да освоји било коју забаву.

ПИН ЗА ЛАТЕР:

слика

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

+ 8 = 11