Мартха Стеварт Вс. Ина Гартен: Чија је колач од карата боља?

Тешко је упоређивати Марту и Ину јер су обоје таква перфекционисти – посебно када је реч о печењу. Кад год развијамо неку врсту класичног десерта (као што су ваниле цупцакес), ми увек упоређујемо њихове односе и упутства. Њихови рецепти не функционишу само 99% времена и имају опипљиве прегледе на мрежи, они углавном имају укус као најбоља ствар коју сте икада једли.

Шаргарепа Cake snackdown

Брандон Балес

Зато што је Ускрс одмах иза угла и сви умиру за пролеће, овај снацкдовн је све о торти од шаргарепе. Ко има најбољу торту? И да ли је тај одговор исти као и чије је мржње боље? Имали смо нулту идеју ко би победио на такмичењу, и није изненађујуће, то је био изузетно близу.

Шаргарепа Cake

Брандон Балес

МАРТХА’С РЕЦИПЕ

Стојећи 3 слоја високи са дебелим слојевима пухастог крем сира, овај колач је сховстоппер. Такође је декадентно на мак. На палачинима је 3 штапића маслаца поред 2 штапића маслаца и 2 ПОУНДА шећера у праху мраз.

Окусно, њен колач је веома пријатан зачињен. Мршава цимет, мушкатни орашчић и ђумбир, а она користи огромну количину смеђег шећера, што даје мрвици благо лигње карамела. Што се тиче мик-инс, она га држи прилично једноставна: поред исјећаних шаргарепа, користи пекане.

Шаргарепа cake

Брандон Балес

ИНА’С РЕЦИПЕ

Постоји значајно мање маслаца у овом рецепту, али углавном зато што Ина позива на биљно уље за тестенину торте. Она такође прескочи додатне зачине (млевени ђумбир и мушкатни орах) и додаје грожђице, ораси и сецкани свјежи ананас. Као што се и очекивало, ананас је био врло контроверзан.

Инаова торта није била толико зачињена, због чега су неки људи били разочарани. Али многи су ценили густу мрвицу и текстуру из грожђица.

ПРЕСУДА

Марта победи! Иако је кухињски тим био веома раздвојен, наши гостујући тастери су на крају изабрали Стеварта преко Гартена. Љепила за торте одржавају се боље заједно, а тамо је био тачан однос колача и мраза. Још је то што су сви пропуштали земљу ђумбир и мушкатни орах из Инине торте, али скоро нико није пропуштао грожђе или ананас у Мартхиној.

Истина, ипак, не можете ићи погрешно с њима. А ако заиста не можете да одлучите између њих, направите нашу! Наш замјеник уредник Линдсаи се и даље заклиња да је то најбољи.

Преузмите Делисх апликација данас.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

76 + = 82