Лаки рецепти за класичне, гурманске пишкаке

Чоколадни кикирики маслаца

слика

Ови чоколадни пилићи који се одушевљавају публиком се похваљују сјајаним пуњењем путера од кикирикија.

Мама је Реч цупцакес

<п>Дај дезерту свечану цветну тему. Исеците мини марсхмалловс на дијагоналу и попните лепљиву страну у обојеној шећери како бисте направили десетине розе, жуте, љубичасте, плаве и наранџасте мамичке латице.</p><p><b>Рецепт: </b><b>Мама је Реч цупцакес</b></p><p>“титле =” Мама је Реч цупцакес ”<br/>цласс = “лазиимаге лазилоад”<br/>срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/54ф64д041д23д_-_цупцакес-мумс-опр0710-400.јпг?цроп=1кв:1.0кх;центер, топ & ресизе = 480: * ”<br/>/></picture></div></div></div><p>Маме воле маме. На дијагоналу смо исечили мини марсхмалловс и оборили лепљиву страну шећерне боје како би направили десетине розе, жуте, љубичасте, плаве и наранџасте латице. Ваше маме ће оставити маму без говора.</p><p class=

Баке-Сале Пие Цупцакес

<п>Ове пите од берри пита су једноставно као … пита! Пуњење боровнице и трешње су плаве или црвене бомбоне, а замрзавање је затамљено како би изгледало као решеткаста кора.</p><p><b>Рецепт: </b><b>Баке-Сале Пие Цупцакес</b></p><p>“титле =” Баке-Сале Пие Цупцакес ”<br/>цласс = “лазиимаге лазилоад”<br/>срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/54ф63де2836а6_-_цупцакес-пиес-опр0710-400.јпг?цроп=1кв:1.0кх;центер, топ & ресизе = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Љубазношћу Опре

Наше кексне пите од берри пива су једноставно као … пита! Пуњење боровнице и трешње су плаве или црвене бомбоне, а замрзавање је затамљено како би изгледало као решеткаста кора. На следећој продаји баке покријте стол са овим мини пецивима и обећавамо да ћете продати!

Бостон Цреам Пие Минис

слика

Мала у величини која је ипак велика у окусу и згодна за јело, ове пудинг напуњене миниатурне чувене десертне кремне торте у Бостону сигурно ће донијети радост младим и старим лицима!

Лемон-Цреам Цхеесе Цупцакес

слика

Замрзнуто са слатким, пухастим крем сира, ти мини колачи не могу бити лакши.

Стравберри Схортцаке Цупцакес

слика

Францес Јанисцх

Ко није волео Стравберри Схортцаке као дете? Добродошли у јагодичасту сезону са серијом ових јагода шаргарепе, направљене од свјеже крем и зреле, сочне јагоде.

Распберри-Свирл Цупцакес

слика

Ове малине-лимунске кексне торте су допуњене лаганим мршавим крем сира, затамнуте розе са малим пиринчем од малине, због чега је благо, нутан укус целог пшеничног брашна неодређен.

Аппле Цупцакес са Цимет-Марсхмаллов Фростинг

<п>Урезана јабука замењује неку количину уља и држи торту у влажним кексима. Постоји великодушна количина мршавог марсхмаллов мразења како би се прославио или цев на врху за свечани изглед. Будите сигурни да их замрзнете одмах након што направите замрзавање. она се укочила како стоји и постаје тежа за ширење.</p><p><strong>Рецепт:</strong> <strong>Аппле Цупцакес са Цимет-Марсхмаллов Фростинг</strong></p><p>“титле =” Аппле Цупцакес витх Цремона-Марсхмаллов Фростинг ”<br/>цласс = “лазиимаге лазилоад”<br/>срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/54ф643д37ф8фф_-_аппле-цупцакес-циннамон-марсхмаллов-фростинг-кл.јпг?ресизе=480:* ”<br/>/></picture></div></div><div class= Кен Буррис

Урезана јабука замењује неку количину уља и држи торту у влажним кексима. Постоји великодушна количина пухастог марсхмаллов мразења како би се прославио или цев на врху свечаног изгледа.

Цхоцолате Цупцакес Цхоцолате Цхип са чоколадним чипом

<п>Са више чоколадних чипова у унцу него вашим стандардним колачићем, ова кекса доноси доброту чоколаде и ванилије у сваком залогају.</p><p><b>Рецепт: Цхоцолате Цупцакес Цхоцолате Цхип витх Цхоцолате Фростинг</b></p><p>“титле =” Чоколадни чипови са чоколадним чипом ”<br/>цласс = “лазиимаге лазилоад”<br/>срв = * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Љубазношћу Мартха Стеварт

Са више чоколадних чипова у унцу него вашим стандардним колачићем, ова кекса доноси доброту чоколаде и ванилије у сваком залогају.

Бровние Хеарт Цупцакес

<п>Трансформујте чоколадне колаче у декадентне колачиће за Валентиново слатко извесно да изазову осмех. Савршени су за забаву за 20 година или за малу вечеру за две.</p><p><b>Рецепт: Бровние Хеарт Цупцакес </b></p><p>“титле =” Бровние Хеарт Цупцаке ”<br/>цласс = “лазиимаге лазилоад”<br/>срв =<br/>/></picture></div></div><div class= Љубазношћу Мартха Стеварт

Трансформујте чоколадне колаче у декадентне колачиће за Валентиново слатко извесно да изазову осмех. Савршени су за забаву у канцеларији за 20 година или за мирну вечеру за двоје, у било које доба године.

Црвени Велвет Цупцакес са Цреоле Цреам Цхеесе Фростинг

Од Redbook November Recipes

Францес Јанисцх

Крем крем с кремом Танги топи ове влажне црвене боје, које су лаке, пријатне и невероватно популарне! И са добрим разлогом, такође.

Бацон Мапле Цупцакес

Ако bacon and cupcakes are two of your absolute favorite things, look no further for your wildest dream to come true! <b>Рецепт: Бацон Мапле Цупцакес </b>“титле =” Јабука Бацон Цупцаке Реципе ”<br/>цласс = “лазиимаге лазилоад”<br/>срв = * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Бриан Воод

Ако можете једити сланину за доручак, ручак и вечеру, зашто не за десерт? Посути неку хрскаву, слану сланину на слатке јаворске кексере за невероватно лијечење.