Кувари са пуњењем сосом су скоро сувише добри да би били истинити

ДОБИТЕ РЕЦИПЕ ОВДЕ.

Чизкејк. Пуњен. Цупцакес. Нека то потоне на тренутак. Да, комбинирали смо ваше две омиљене десерте у један генијални третман који ће – и мислим да не претерујем – замените свој живот заувек. И нико (осим вас) мора знати да их је готово лако смислити.

КУПИТЕ САДА: Вилтон 12-Цуп Муффин Пан, $ 8, амазон.цом

Чизкејк Stuffed Cupcakes

Цхелсеа Лупкин

Почните припремајући чоколадну торту (из црвене кутије!). Вуците у обложени колут кавијатуре, напуните лајсне на пола пута, а потом, најбољи део: пузавајте у малом сваком малом малом грицкању! Наш омиљени угриз од сирева долази из Таргета. Они су савршене величине и облика за посао. Искрено, купили смо три кутије и изабрали 12 од равних, али слободно користите укусне квадрате – уштедите мало теста! Ако не можете да их ловите, није срамота у резању целог замрзнутог сира у величине.

Цхеесецаке-Пуњена Cupcakes

Цхелсеа Лупкин

Попните чаше са мало више теста и пеците 25 минута. Док се ваше кекса охлади, направите чоколадни буттерцреам. БТВ, овај мраз сигурно ће постати ваш нови корак. Потпуно је сањај захваљујући какао праху, двострукој дози ваниле и лијепом сољу за стварно добијање тастева. Поред тога, додир тешке креме на крају излази у савршено глатку, кремасту конзистенцију.

Пипите своје пишкоте, на врху са пуно воћних прскалица (дух) и копати. Слатки зуб: решен.

РЕЛАТЕД ВИДЕО:

ПИН ЗА ЛАТЕР:

слика

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.