Г је за … сладолед грожђа!

Грапенутс Ice Cream

Цхантаи Цампбеллхттп: //греедигирлцоокс.блогспот.цом/2013/07/ванилла-беан-грапе-нут-ице-цреам.хтмл.

За Г порцију у нашој љетној серији, Ледени третира А до З, ми имамо укус који је егзотичан, али направљен је од обичних састојака за третман који је ох-тако добар: грожђа Нут Ице Цреам.

Да, правилно сте разумели: Овај сладолед заиста садржи Житарице за доручак, Грожђе орах. Нисмо чули ни о томе ни док се не деси преко укуса у кафићу у Брооклину. Међутим, сладолед грожђа је популаран чаша како на Јамајци тако иу Новој Енглеској, па је можда већ омиљени.

Ако сте икада оштетили кров у устима на кашици од грожђица, знали бисте да је потребно млијеко у млијеку како би их учинили меком. Али то је оно што их чини тако сјајним као мик-ин. Тостери пебблелике нуггетс омекшавају, али остају значајни у слаткој кремасти бази ванила, пружајући и текстурални и укусни контраст који је прилично зависни.

Пређите на блог Цхантаи Цампбелл Грееди Гирл Цоокс за рецепт за сладолед Ванилла-Беан грапе-Нут Ице Цреам, који, бонус: не садржи јаја.

Пронађите одличан садржај хране на Делисх:

Потражите савршени рецепт са наше стране Сазнајте најновије вести о храни Дајте књигу рецензија да бисте сачували своја омиљена јела Пријавите се за наше бесплатне билтене Проверите нас на Фацебооку, Пинтересту и Твиттеру ПОВЕЗАН:

18 Боози сладоледа Рецепти са којима ћете бити пијан у љубави

Рецепти који ће вас поново осмислити туна

15 Распберри Распберри