Јесу ли ти Јелл-О снимци одвратни или страшни?

ДОБИТЕ РЕЦИПЕ ОВДЕ.

Пикавац је најлакши снимак вискија који ћете икад узети. После замрзавања сок од кикирикија, ту је само слаб укус сирћета и без алкохола. Не морате да волите качкаваљ да уживате у њему. Исто не иду за пикадо Јелло пуцњаве (Да, то сте правилно прочитали). Заиста вам се свиђају кисели цукови.

слика

Снимци се сервирају у крајевима, тако да га не избегавају. Наравно да то није први пут да смо направили јестиве кашике за кашике. Али то је први пут да смо направили кафу Јелло. Џело је једноставно мешавина вискија, киселог сока и желатина. Ту су и неке фино исецкане свјеже копље да би разврстали ствари … некако.

слика

Процес је лак, потрошња је изазов. Сетите се да снимате ово и не уживате у сваком угризу. У супротном, отићићете и напустити навијаче. Као што је пуцано у мало папирнато чашу, можете извлачити загрљај из пиринча. Ако бисте више волели нечистоћу и још више кикирики, можете га угризнути.

слика

Да ли смо отишли ​​предалеко? Можда. Али ми није жао. Свијет је пун пункаца, као и ми, који ће служити овим зеленим лошим дечацима на њиховој следећој забави.

ПИН ЗА ЛАТЕР:

слика

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

6 + 2 =