Енцхилада Ловерс ће јести ову Царнитас Енцхилада супу

Када се ноћ на каучу удави у удобном џемперу звучи као сјајна идеја, учините још боље са овом мексичком инспирисаном супу. То је у основи деконструирана свињска енцхилада. Имате печену и свињетину свињског меса (замрзнуту у зачини тацо, обвс), енцхилада сосу, јуха и кукуруза, и – најбоље делимично домаће хрустљаве тортилске траке, које израђујете једноставним пржењем комада кукурузне тортиље у малом уље и затим их зачини сољем. (Упозорење: Одмакните се од овога, када су вруће од тепиха, они су неуобичајно зависни.)

слика

Етхан Цалабресе

Ову јуху можете припремити и на столу за сат времена (морате свињетити свињетину, која може узети топлу минуту). Сачувајте вријеме за припрему печења испред; у сваком случају се поново загрева у бујону. Или, можете прескочити печење глежња и отићи на брже кување рез, као без кости. (Иако нећете имати исту смешну свињетину.)

слика

Етхан Цалабресе

Као и већина супа, овај се временом побољшава, тако да се охрабрују остаци. Освежите укус с стискањем креча и додајте кремасту текстуру с неким сљунчаним авокадом. И ако желите више топлоте, дођите до те бочице Цхолула.

Узми рецепт.

слика

Етхан Цалабресе

Пратите Делисх на Инстаграму.