Цхрисси Теиген Вс. Лаурен Цонрад: Чија је пита од пилетине боље?

“Пита од пилећег пита је једна од мојих омиљених ствари на Божјој зеленој земљи.” – Цхрисси Тиеген

Кад је у питању исхрана, Цхрисси Тиеген може бити прилично драматичан. У свом првом кухињском књизи, она је прогласила да јој је печена пилетина боља од Ине. ИНА ГАРТЕН – тхе босоног контеса. Такође је било и једном да је њен рецепт за банански хлеб постао вирусан пошто је молила Твиттерспхереу за шест смеђих банана. Дакле, није изненађење да њен став према питу од пита није много скроман. Према њеним речима, “[то] треба да буде у неком сали славе.”

КУПИТЕ САДА: Ле Цреусет холандска пећница, $ 330, амазон.цом

До сада, Цхрисси нас није изневерио. Иако смо мало преферирали Ину, стварно смо волели њену печену пилетину. А њен банан хлеб је БОМБ. Али били смо скептични због њеног приступа питу пита као супе. Дакле, желели смо да препознамо њен рецепт против познате личности са наизглед традиционалним рецептом за питу пита. Унесите: Лаурен Цонрад.

Снацкдовн-Цхицкен-Пот-Пие

Брандон Балес

ЦХРИССИ’С РЕЦИПЕ

Ово јело доказује да се традиција понекад може преценити. Сада смо огромни љубитељи пилеће супе од пилећег пита … и кречери кречери. Печење кора као велика плоча да се пробије у мале, непропусне комаде није само генијално, већ је много лакше.

Једини проблем који смо имали са овом супом је био колико је рецепт за маслац захтевао. Укупно радите са цетири палице! Дефинитивно можете преполовити рецепт за кору (пошто њен рецепт затражује замрзавање пола серије које ће касније користити касније). Али то и даље оставља пуну чашу која се користи у супи, што је можда разлог зашто је ова супа тако сјајна.

Снацкдовн-Цхицкен-Пот-Пие

Брандон Балес

ЛАУРЕНОВА РЕЦИПИЈА

Стварно желимо да волимо Лауренов рецепт, али смо имали неколико главних проблема. Пре свега, она позива на 8 кашичица путера. Никад раније никад није мерио маслац и никад не желимо. Друго, не само да је њена количина маслаца била непријатна, то није било довољно. Тесто је било суво и било је тешко извадити у довољно круга за само једну питу. (Њен рецепт тврди да даје двије пите!)

Такође смо се борили са биљном базом, а не због бадемовог млека који то захтева. За разлику од Цхрисси-а, рецепт за ЛЦ не би требао бити супа. Али то је уствари оно што правите. Смеша никада није густо, јер нема роука и не прецизира колико брашна треба додати.

ПРЕСУДА

Одлука је била лака – Цхисси победа! Неки тестери су пожељели да се заглави са стандардним форматом пита, али нико није могао да расправља о томе колико је добра укусна супа.

Преузмите Делисх апликација данас.

Пратите Делисх он инстаграм.