Чоколада чоколаде од чоколаде биће угушити своје умове

ДОБИТЕ РЕЦИПЕ ОВДЕ.

Не узимам оно што ћу рећи лагано, зато слушајте: Ово је један од најбољих десерта које сам икада направио. И добар сам био добар у савршеном сира од сира од рада у Делисх-за вас! Волиш своју сису. Али, као неко ко је недавно посјетио Фабрику сира и пробао своју куварску сира, дефинитивно могу рећи: “Моје је боље”.

слика

Цхелсеа Лупкин

Можда је боље због Орео корузе или шећера растопљене чоколаде и карамеле. Шта год да је, чини се потпуно вредним да направи овај сјајан десерт код куће. Немојте да га запамћете од сира: Знам да је интензивни десерт за печење, али овај рецепт је беспрекоран – и лако – обећавам. Направите Орео кору од само орезаних Ореоса и растопљеног путера, а затим и класичног пуњења сира са кремом, пире од пиреја, јаја и зачинске пите. Нема посебних састојака.

слика

Цхелсеа Лупкин

Урадио сам водено купатило јер сам нервозан када пијем сису (не пуцајте, врх!), Али искрено мислим да не морате са овим. Поред тога, све време се испушта са топљеном чоколадом и карамелом, што ће сакрити све пукотине у пећници. Ако и даље расправљате о ономе што десерт на дан захвалности, ово је то.

слика

Цхелсеа Лупкин

ПИН ЗА ЉЕТЕ

слика

Пратите Делисх на Инстаграму.