Бобби Флаи Вс. Антхони Боурдаин: Чији су бисквити и гробови бољи?

Претпоставили смо да би и Бобби Флаи и Антхони Боурдаин могли веровати са Јужном главом као што су бисквити и сос. Као звезда хранитељске мреже, Флаи је провео добар део своје каријере изазивајући домаће куваре широм земље до кувања са регионалним јелима. И Борденов читав шик свијет путује да пронађе најеотистичније и укусно јести.

Нажалост, били смо потпуно разочарани оба кувара “на бисквитима и сосу.

слика

Брандон Балес

БОББИ’С РЕЦИПЕ

Бобби-ов рецепт звучи узнемирујућим, али смо се надали јер је Бобби Флаи. Поред стварања сојине и бисквита, потребно је направити кобасице, а не само кувати. Уз свеже жалфије и мајчине душице, свињска мешавина мириса мириље заиста укусна када га пржите као паттиес, али нисмо у потпуности продати што цео процес вреди.

Јер нико заиста не жели кобасицу када помисли да добијају бисквит и сос. Они стварно не желе сендвич.

Није сваки део Бобби-овог рецепта био тотално разочарање. Људи су ценили да је сојино густо и кремасто и да је идеја о црној бибери на бисквиту допала. Међутим, они нису били толико у сами бисквити због горког и киселог окуса.

КУПИТЕ САДА Апетити: Цоокбоок, $ 25; амазон

слика

Брандон Балес

БОУРДАИН’С РЕЦИПЕ

Боурдаин рецепт за кекс је прилично стандардан, иако су инструкције за маслац мало претјеране. Прво он жели да замрзнете маслац, а затим га оставите на собној температури пре него што се пресецате на коцке, онда фрижидер га док не припремите тесто.

Упркос сложеним упутствима, сама кекса су прилично добра. Они нису најслабији или најфакији који смо икада имали, али можете пробати маслац (на лијеп начин) и ниво соли је савршен.

Највећи проблем са рецептом је сисавица (или Боурдаинов тужни узимај). Почињете браон кобасицама и завршите бацањем у гомилу пола и пол и хот сосу. ТО ЈЕ ТО. Очигледно, било је превише тачно.

Рецепт је из кувара Апетити, која има тона необично укусних рецептура. Нажалост, нећемо поново да правимо ову.

ПРЕСУДА

Бобби победјује, али не и клизањем, и само зато што су људи преферирали његов дебели сос.

Пратите Делисх на Инстаграму.