’90-та деца ће се изнервирати преко овог претјераног угриза багела!

ДОБИТЕ РЕЦИПЕ ОВДЕ.

КУПИТЕ САДА: Бундт Пан, 12,45 долара, амазон.цом.

Већина деце из деведесетих памти извесну иконску пицу која се служи на минијатурном багелу. У ствари, многи још увек могу рецитовати своју класичну пјесму која се завршава са веома позитивним, али благо нелогичним: “када пизза на багелу можеш имати пиззу у свако доба!” Тако је, угризе бубе!

слика

Цхелсеа Лупкин

Узели смо овај дуго изгубљени класик и супер величину – говорим МАССИВЕ. То је вероватно једна од најупечатљивијих ствари које служе на журци, а то је супер лако направити.

Започните са две цијеви француског теста за хљеб и тепихом. Склоните тесто заједно на крајевима тако да имате један чврсти прстен теста. Пеците се све до златне боје и не прелијете, а затим се окрените на расхладну врећу да бисте се потпуно охладили. (Лакше је чистити када се хлади.)

слика

Цхелсеа Лупкин

Следи забавни део! Врх вашег “багела” са сосом, сиром и вашим омиљеним врховима. Изабрали смо мини пеппероне у част ОГ пизза багел, али слободно полази од својих фавеса. Попните је у пећницу да бисте постали мелити и воила! А пизза багел деветогодишњак, бићеш узбуђен због тога.

ПИН ЗА ЛАТЕР:

слика

Одлични уредници

Преузмите апликацију Делисх данас.

Пратите Делисх на Инстаграму.