30 ствари које треба да кувате пре него што почнете 30

Цхерри-Берри Jumble Fruit Pie

Очигледно да не можемо сви да се кренемо Једи, помоли се, воли-инспирисала је соло експедицију широм света пре него што смо званично постали одрасли, али да ли сте и раније пекли серију бисквита од гребена? Ако желите доказати да можете кувати тако много више од јајима до времена када сте прави одрасли, почните са овим.

<п>Традиционални роштиљ Царолина почиње цијелим свињским димом преко угаља. Овде, Сеан Броцк кува свињско раме у трајању од 12 сати у пећници од 275 степени, пре него што га пуши око 1 сат у роштиљу дворишта.</p><p><b>Рецепт:</b> <b>Царолина Пуллед Свињетина</b></p><p>“титле =” Царолина Пуллед Порк ”<br/>срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/54ф6а4931дд60_-_царолина-пуллед-порк-фв0910-реципе-кл.јпг?цроп=1кв:1.0 кх; центар, врх и величина = 480: * ”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Антонис Ацхиллеос

1. ПУЛЛЕД ПОРК

Јужни производ је потребан за успоравање кувара, али вреди сваки угриз (и рејв преглед од ваших пријатеља). Послужите рецепту у каротенском стилу маестро Сеан Броцк током лета или Супер Бовл и ваши људи ће вам захвалити.

Добавить комментарий

*

+ 49 = 51