Zucchini Taco Roll-Ups sunt low-Carb cina ai fost în așteptare

GATA RECEPȚIA AICI.

Indiferent dacă vă vegheați la aportul de carbohidrați face parte din rezoluția dvs. de Anul Nou, pregătiți pentru o vacanță caldă sau pur și simplu o curățare după vacanță, este esențială în acest moment al anului. Mi-am facut cu totul partea mea de carbohidrati care incarca acest sezon de sarbatori – strig afara de latkes, cookies, pie … lista continua – si daca esti un fan Delish, sunt sigur ca si tu. Dar este timpul să începem din nou să vedem cifra. Introduceți: zucchini taco roll ups.

Zucchini Taco Roll-Ups Horizontal Group

John Komar

Aceasta este o rețetă ucigașă. Este super satisfăcător, dar secret încărcat cu o mulțime de legume și proteine. Puneți dovlecei la fel de subțiri cum vă puteți imagina, sau utilizați un mandolină și grămadă de umpluturi: smântână, roșii prăjiți cu foc, carne de vită și brânză. Rolați-o și așezați-o în jos într-un vas de copt. Începutul cu mai multă brânză – puteți chiar opta pentru tipul de grăsime scăzut aici – și coaceți până la bule.

Zucchini Taco Roll-Ups Slices Horizontal

John Komar

Rezultatele? Bucăți delicioase mici de bunătate taco. Într-un fel, sunt chiar mai buni decât tacos, deoarece nu trebuie să-ți faci griji că mănânci cinci dintre ei!

Zucchini Taco Roll-Ups Single Roll Vertical

John Komar

PIN-ul este mai târziu

Zucchini Taco Roll-Ups Pinterest

Urmăriți Delish pe Instagram.