Twix Dip va scoate din interior pe Augustus Gloop

Barele Twix sunt singura bomboană care este atât de bună că vine în două. Teoretic, vei avea unul pentru moment, unul pentru mai târziu (un concept Godiva împrumutat pentru aniversarea a 90 de ani dulce, deși indirect). Sau o veți împărți cu un prieten. Mai realist, totuși, veți mânca unul în câteva secunde și vă dor de amestecul divin de biți de ciocolată, caramel și crocante, atât de mult încât să inhalați al doilea înainte de a părăsi chiar Quick-E-Mart – automatul de vânzare, în funcție de locul în care obțineți remedierile.

Luați în considerare această diminuare bara de bomboane pe care o puteți împărți, chiar dacă numai pentru că ați fi prea grea să mănânce totul singur și ar trebui să renunțe la un moment dat. Deserturile pentru desert sunt practic propriile lor categorii pe Pinterest, cu versiuni deconstruite, sigure pentru a mânca, cum ar fi totul, de la aluatul de roșii de catifea roșie până la brânză de scorțișoară. Diverse se bazează pe Twix, dar am fost într-adevăr dorind un tratament stratificat, care a fost, în esență, ca mananca un bar masiv, topit bomboane. Gândiți-vă la râul de ciocolată Augustus Gloop a intrat Charlie si fabrica de ciocolata, numai cu un undercurrent de caramel subțire.

Twix Dip Beauty 2

Jonathan Boulton

Permiterea răcirii sosului de caramel și a ganachei înainte de combinarea lor este crucială pentru obținerea aspectului stratificat. Caramelul tinde să fie mai gros și mai greu, făcându-l o alegere ideală pentru stratul inferior.

În ceea ce privește ganachele, puteți să-l lăsați întotdeauna pe partea de sus pentru straturile cele mai curate sau să puneți o lingură peste castronul de sos de caramel și turnați ciocolata pe lingură, permițându-i să se strecoare în castron de sos de caramel. Lingura înmoaie lovitura, ca să spunem așa, astfel încât fluxul de ciocolată să se înmoaie deasupra caramelului, în loc să se amestece în el, transformându-l într-un deliciu ciocolit de choco-caramel goo. (Vindeam cu adevărat acest lucru, nu-i așa?)

Faceți mai întâi ganacul de ciocolată; va dura mai mult pentru a se răci. Odată ce este vorba de temperatura camerei, îl puteți turna pe partea superioară a sosului de caramel, fără să vă faceți griji cu privire la cele două combinări – dacă acest lucru vă interesează deloc, deoarece este încă la fel de încântător.

Twix Dip Beauty

Jonathan Boulton

Obțineți rețeta.

Urmăriți Delish pe Instagram.