Truffle Bunny Shots va primi petrecerea de Paști Hoppin ‘

Există numeroase modalități de a utiliza bomboanele de Paști rămase, dar aceste fotografii de caramel cu sosuri de caramel sărate sunt atât de divine încât ele pot deveni utilizarea dvs. preferată absolută. (Și te tentează să treci un iepuraș de ciocolată din coșul unui copil.)

Sunt incredibil de ușor de făcut: Folosiți chiar un amestec uniform de lichior de ciocolată, o vodcă aromatizată cu caramel, jumătate și jumătate. Sau, dacă tot ce cremă vă smulge, amestecați doar o stropire, îmbinând amestecul cu gusturile voastre. UV și Pinnacle fac și vodcă caramelă sărată, dar dacă nu puteți găsi aproape de dvs., puteți cumpăra întotdeauna sos de caramel și rotiți câteva cu vodca obișnuită.

trufă Bunny Shots 2

Jonathan Boulton

Amestecul are, de fapt, gustul ca o bară lichidă pentru Calea Lactee – chiar dacă una cu acel gust alcool “arde atât de bine”, dar totuși, destul de debil.

În ceea ce privește iepurașii de ciocolată, am folosit Palmer’s Baby Binks, care sunt goale în interior cu doar o coajă groasă suficientă încât sunt ușor de tăiat cu un cuțit de bucătar, dar orice iepuraș gol trebuie să funcționeze.

Sună puțin morbid, dar lobotomia (lobotobunny? Lobunnomy?) Este cea mai importantă parte: vizați zona de frunte, chiar deasupra ochilor iepurelui. Dacă încerci să taie urechile, ei se vor destrăma și tu poți sparge iepurașul. Nu stresați, totuși, este destul de greu de făcut, și dacă urechile crăpate, ei bine, nu le folosiți oricum pentru împușcături!

Paști Bunny Shots 3

Jonathan Boulton

Acum aveți o lovitură și o gustare după aceea. Nu este mai bine decât asta – dacă nu ridici iepurașii în ziua de după Paște pentru 50 de procente.

Obțineți rețeta.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

+ 59 = 68