Trebuie să știți despre limonada braziliană

Nu ai încercat niciodată limonada asta, în mare parte pentru că nu eo lamaie în ea.

Nici unul.

Și totuși, se numește limonadă. Dar, în ciuda denigrării greșite, o veți plăcea. Pink promisiune.

Băutura este numită limonada braziliană și transformă tot ce știi despre limonadă pe cap. În loc de lămâi, este făcută din lime întregi, amestecată pentru a crea o lămâie gheață cu finisaj neted, cremoasă datorită catorva linguri de lapte condensat îndulcit.

Cum to make Brazilian Lemonade with sweetened condensed milk and limes

Joslyn Blair

Da, lapte condensat îndulcit. Mărește tartinea limeselor, așa că rămâi cu o băutură răcoritoare, răcoritoare, care are o lovitură de picior, dar nu-ți face buzele înfundate. Este într-adevăr o plăcintă de vară în cheie într-un pahar.

Bătuirea unui lot nu poate fi mai ușoară: fie pur și simplu urmați regulile celor trei. Se taie capetele a 3 lime, se toarnă o treime dintr-o ceașcă de zahăr, 3 cesti de apă, 3 linguri de lapte condensat îndulcit (utilizați restul cutiei pentru a face o plăcintă de soare de citrice) și amestecați-o până când este netedă. Tufuiți întregul amestec pentru a extrage coaja și pulpa din limes și servi. Dunzo.

Aruncarea în lime întregi tinde să fie protocolul neoficial pentru realizarea limonadei braziliene, dar dacă nu ești mare în efort – și preferi mai multă consistență asemănătoare – poți folosi întotdeauna sucul de patru limes. (Vă recomandăm să adăugați un pic mai mult de var, dacă mergeți doar sucul.)

De acolo, oportunitățile sunt nesfârșite:

  • Spike-l cu o lovitură de tequila
  • Se amestecă într-o mână de căpșuni
  • Înghețați-l în gheață
  • Creați o limonadă braziliană-Mimosa: Turnați jumătate de șampanie, jumătate din limonada braziliană într-un pahar de flaut și pâine la fel ca minunata ta.

    Obțineți rețeta.

    Urmăriți Delish pe Instagram.