Sunt Tacos de Grasshopper … Delici sau deloc?

Vreți să vedeți bărbați și femei crescuți, care se răsucește, se mișcă și se învârte? Invită-i să tasteze tacos de testare – fără să-i spună că sunt încărcați Chapulines, AKA lăcustă prăjită. (Notă laterală: Ne pare rău, băieți. S-ar putea să nu ai încredere în noi niciodată și asta doare).

În multe țări, cum ar fi Mexicul, unde provine acest fel de mâncare, insectele care mănâncă nu sunt atât de mari. Statele Unite raportează că 2 miliarde de persoane îi în mod regulat îi dau în mod obișnuit și chiar se uită la ea ca o sursă de hrană în lupta împotriva foametei în lume.

Această tendință nu sa atins însă în Statele Unite și, după cum puteți vedea din reacțiile testelor noastre de gust, gândul de a mânca lăcustele tinde să se simtă mai mult Factor de frică decât prânzul tipic de vineri. Odată ce au depășit reacțiile lor inițiale mai puțin dureroase, rezultatele finale au fost … amestecate. Cel mai bun la.

Probabil că nu a ajutat mai mult de jumătate dintre cei care au încercat tacosul să se răsucească cu un picior de lăcuste înțepenit între dinți.

Trebuie să vă vedeți reacțiile, apoi spuneți-ne: ați încerca un taco lăcustă?

Dacă aveți recomandări pentru testele de gust Delish sau Not Delish viitoare, trimiteți-le pe Twitter la @DelishDotCom.

Și, în timp ce sunteți la el, urmați Delish pe Instagram.