Stilul de indulgență în stil italian: 12 rețete Tiramisu

imagine

Getty Images
Tiramisu, un desert italian, se traduce la “pick-me-up”, și exact asta face tratamentul. Cu un amestec de cafea, lichior și mascarpone, care nu ar vrea să se deda la aceste rețete delicioase? Vrei mai multe deserturi ușoare? Check out deserturile noastre italiene rapide sau încercați aceste deserturi ușor de ciocolată.

tiramisu

Rita Maas
tiramisu

Acest desert italian celebru este fabricat din biscuiți cu cafea, cacao și cremă de mascarpone. O stropire de brandy este o atingere speciala aici.

Reţetă: tiramisu

shortbread tiramisu

Alexandra Grablewski
Shortbread Tiramisu

Nu este necesară coacerea cu acest tiramisu simplu. Pasul unu: cumpărați niște shortbread asortate (am folosit Walkers).

Reţetă: Shortbread Tiramisu

dovleac tiramisu

John Kernick
Dovleacul Tiramisu

Straturile de mousse de dovleac matasoasă și de ladyfingers cu picătură de cafea creează un tiramisu spectaculos care este o alternativă extraordinară pentru plăcinta de dovleac.

Reţetă: Dovleacul Tiramisu

tiramisu torte

Ian Wallace
Tiramisu Torte

Tortul de tiramisu cu infuzie de cafea iubit de cafea este o completare drăguță la o masă de desert.

Rețetă: Tiramisu Torte

ghimbir lemon tiramisu

Jonny Valiant
Ginger-Lemon Tiramisu

Ghimbirul și lămâia sunt un meci făcut în cerul culinar în acest desert. Garnizați tratamentul cu felii de lamaie îmbogățite pentru a spori prezentarea.

Rețetă: Ginger-Lemon Tiramisu

tiramisu cake

Jacqueline Hopkins
Tortul Tiramisu

Cel mai bun din ambele lumi, acest desert decadent combină tortul bogat de ciocolată cu arome clasice ale unui tiramisu cremos,.

Reteta: Tortul Tiramisu

tiramisu cheesecake

Dasha Wright
Tiramisu Cheesecake

Două deserturi irezistibile sunt combinate pentru o singură indulgență finală în acest tort cu straturi de cafea cu ladyfingers și o bază de brânză mascarpone și cremă.

Reţetă: Tiramisu Cheesecake

tiramisu

Amabilitatea de a găti pentru ingineri
Simplu Tiramisu

În mod tradițional, servit în după-amiaza ca un “stimulent”, tiramisu conține atât cofeina cât și alcoolul într-un amestec de brânză cremoasă servit în straturi. Tiramisu poate fi complex (cu straturi de diferite arome și texturi) sau simplist. Această rețetă, datorită blogului lui Michael Chu, “Gătitul pentru ingineri”, nu folosește nici o ouă (gătită sau brută) și oferă cel mai simplu amestec de ingrediente pentru a forma un tiramisu de bază rapid și gustos.

Reţetă: Simplu Tiramisu

tiramisu sundaes

Amabilitatea lui Martha Stewart
Tiramisu Sundaes

Am garnisit aceste deserturi sofisticate, care sunt foarte ușor de pregătit, cu șervețele de ciocolată. Pentru a vă crea o garnitură, utilizați un cuțit sau un peeling de legume pentru a răzui o bară de ciocolată semisubtită sau amarică de 4 uncii în benzi subțiri.

Reţetă: Tiramisu Sundaes

coacăze lemon tiramisu

James Bairgrie
Blueberry-Lemon Tiramisu

Impresionați-vă prietenii și familia cu acest tiramisu mare de vară!

Reţetă: Blueberry-Lemon Tiramisu

sănătos tiramisu

Kate Sears
Sănătate Tiramisu

Am înlocuit gălbenușurile de ou și mascarpona cu brânză cremoasă cu conținut redus de grăsimi și lapte cu conținut scăzut de grăsimi și am folosit doar puțină frișcă. Desertul nostru de 175 de calorii cu cacao va lăsa să vă simțiți ușor ca o pene!

Reţetă: Sănătate Tiramisu

tiramisu

Maura McEvoy
Icy Tiramisu

Creat de mascarpone portocalie și espresso de granit gheață produce un tiramisu foarte special.

Reţetă: Icy Tiramisu