Spanac-Artichoke Quesadillas

Împușca ta preferată acum în formă de quesadilla.

Yield-urile:

4

Timpul total:

0

ore

10

min

ingrediente
1/2
ceapa, tocata
2
cuișoare de usturoi, tocate
3 linguri.
ulei de masline
15 oz.
de inimă de anghinare, drenate și tocate
5 c.
spanac pentru copii
1 c.
A împrăștiat Monterey Jack
4 uncii.
brânză de cremă, înmuiată
pinch de fulgi de piper roșu
4
Tortilla de făină
Directii
  1. Încălziți 2 linguri. de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați ceapa și sosul până când este moale. Se amestecă usturoiul și se gătește până la parfumat, aproximativ 30 de secunde. Adăugați spanacul și aruncați pentru a combina uniform. Gătiți până când spanacul este doar înghițit, aproximativ 1-2 minute. Se amestecă rapid în inimile de anghinare și se îndepărtează amestecul de la căldură.
  2. Curățați tigaia și puneți-o pe foc mediu. Se adaugă uleiul de măsline rămas.
  3. Între timp, construiți quesadillas. Răspândiți 2 linguri. de brânză topită pe o tortilla. Sus cu jumătate de amestec de spanac-anghinare urmat de 1/2 c. de brânză mărunțită. Se presară un vârf mic de fulgi de ardei roșii deasupra brânzei, apoi se acoperă cu alte tortilla. Repetați pentru a face o altă quesadilla.
  4. Unu la un moment dat, transferați quesadillas la tigaie. Gatiti pana la maro auriu, aproximativ 3 minute. Când sunteți gata să răsturnați, acoperiți tava cu o placă mare. Trageți panoul pentru a transfera quesadilla pe placă, apoi glisați quesadilla înapoi pe tava (partea de sus a aurului). Gatiti pana la maro auriu.

Добавить комментарий

*

− 3 = 2