Semințe de dovleac fragil

imagine

Gustat cu sare, acest dulce și savuros fragil este sigur de a vă rog.

Rețetă Courtesy Alton Brown, 2008

porţii

1 1/2 lire sterline

INGREDIENTE

7 1/4 uncii de semințe de dovleac decojite (acestea sunt cele verde)

1 lingurita ulei vegetal, plus suplimentar pentru spatula de acoperire

1/2 linguriță de piper de cayenne

1/2 linguriță de scorțișoară

1 lingă 6 uncii de zahăr granulat

12 oz apă

2 lingurite sare kosher

PREPARAREA

1. Stabiliți o tigaie de saună de 10 inch la foc mediu și adăugați uleiul. După ce uleiul se stinge, adăugați semințele. Saute semințele în timp ce se deplasează în mod constant tigaia sau se amestecă, până când semințele încep să devină maro și crackle, de la 4 la 5 minute. Transferați semințele într-un bol mic; adăugați scorțișoară și cayenne și amestecați pentru a le combina.

2. Întindeți o tavă de o jumătate de foaie cu un covor de copt siliconic.

3. Așezați un castron de 3 litri într-o tigaie mare din fontă. Adăugați zahărul și apa la orhidee și gătiți la foc mare, amestecând ocazional cu o lingură de lemn, până când ajunge la fierbere. Opriți amestecarea; acoperiți și gătiți timp de 3 minute. Descoperiți și gătiți până când zahărul are culoarea chihlimbar deschis, aproximativ 35-40 de minute.

4. Scoateți din căldură și amestecați amestecul de semințe de dovleac. Acest lucru va reduce foarte mult temperatura zahărului, deci lucrați repede. Odată amestecate uniform, turnați amestecul pe tava preparată pentru o jumătate de coli. Folosind o spatulă lubrifiată, răspândită subțire. Va trebui să lucrați rapid când vărsați și răspândiți amestecul în tigaie. Stropiți imediat bomboanele cu sare de kosher. Se răcește complet și se spală în bucăți. A se depozita într-un container etanș pentru o perioadă de până la 10 zile.