Pretzel Câine de bere este totul

GATA RECEPȚIA AICI.

ÎMBUNĂTĂȚI CÂȘTIGUL TĂU: Le Creuset Castron 9 “Skillet, $ 140; amazon.com.

La Delish, am făcut niște dipsuri bune. Suntem cam Lebron James de dips, și ne poți cita despre asta. Noi facem un fel de scufundări care se înconjoară total la petreceri – scufundări pe care sunteți norocoși să obțineți o lingură, dacă prietenii dvs. sunt deosebit de sălbatici.

imagine

John Komar

Secretul acestor scufundări? Ei bine, pentru un singur lucru, nu distrugem brânza. Aceasta este regula nr. 1 la o baie mare. Acest lucru, și o mulțime de brânză de cremă pentru a crea textura perfect cremoasă. Dipsurile nu sunt menite a fi virtuoase, ci trebuie să fie o indulgență cremoasă și cremoasă. Aceasta este filozofia noastră cel puțin.

imagine

John Komar

Una dintre cele mai populare scufundări este băutura noastră de brânză. Odată cu adăugarea muștarului și a berii, această scădere a brânzei are o complexitate suplimentară, care este complet dependență. Înconjurat de biscuiți prețioase, este un câștigător garantat.

imagine

John Komar

Am crezut că nu se poate îmbunătăți, dar apoi ne-a lovit. Am făcut porci pretzuiți într-o pătură și am făcut o baie de tigaie cu brânză, așa că de ce să nu le combinați cu brânza de bere ?! Ceea ce a rezultat a fost un porc pretratat într-o pătură care înconjoară o frumoasă piscină cu brânză de bere. foșnet.

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

41 − = 39