Pretzel Beer Brânză Dip Este Dovada Puteți Pretzel la domiciliu

Brânza de brânză a fost un lucru imens în timpul mișcării Midwestern. Am lucrat la acest bar care servise 99 de bere pe robinet, așa că, evident, berea era importantă pentru ei. Serviseră această supă de brânză de bere, pe care oamenii o duceau să mănânce – și să comande un bol pentru a lua acasă. Deci, atunci când colegul meu Lindsay a aruncat ideea unei supă de brânză de bere învelită în covrigei, mi-a plăcut “yesssss.”

imagine

Ethan Calabrese

Acum prefabricarea propriilor biscuiți sună tare, dar este de fapt prost. Cheia? Utilizarea biscuiților refrigerați. Pur și simplu rolați-le în bile și face un X pe partea de sus pentru acea experiență autentic covrigi, și pentru a vă asigura că aluatul se extinde în mod egal. Aruncați-le în apă clocotită și bicarbonat de sodiu și asigurați-vă că adăugați și o grămadă de sare înainte de coacere.

Bilele de covrigei combinate cu bomboane de brânză (o combinație câștigătoare de cheddar, mozzarella, brânză de cremă, muștar Dijon, arpagic și usturoi) reprezintă o alegere uimitoare pentru ziua de joc, precum și într-adevăr o întâlnire. Priviți doar degetele – este greu să așteptați până când biscuiții sunt suficient de răcoroși pentru a se putea săturați.

GATA RECEPȚIA AICI.

PIN PENTRU MAI MULTE

Covrig Beer Cheese Dip Pinterest

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

5 + 1 =