Pink Starburst Cosmos Gustul ca bomboane lichide în cea mai bună cale absolută

Toată lumea știe roz și roșu Starbursts sunt cele mai bune Starburst. Fapt. Chiar și Wrigley, compania mamă a bomboanelor, îi admite – de la anul 2010 vinde pachete de “FaveREDS”, AKA doar cireșe, pepene verde, pumn de fructe și căpșuni. În mod natural, obsesia noastră cu trunchiul ciudat și totuși suculent ne-a făcut întrebam dacă există și alte modalități de a se bucura de ea.

Din moment ce vodca Skittles a fost o astfel de lovitura pe Facebook-20 de milioane de vizionari si numarari! – am decis sa vedem daca Starburst ar putea fi folosit pentru a indulci vodca. Jackpot! Funcționează la fel de bine, tăind arderea băuturii în timp ce face gustul ca o versiune doar pentru adulți a gustării magazinului preferat.

Starburst Vodka

Chelsea Lupkin

Puteți să strângeți toate arome într-un borcan de mason, dând vodcăi o aromă generică, fructată sau separându-i afară, așa cum am făcut-o. Avertisment corect: Dacă nu ești mare pe aroma de cireșe, nu te poți folosi doar de roșu – câțiva testeri de gust au crezut că o anumită vodcă are un gust de sirop. (Roz, sau căpșuni, a fost un câștigător totul.)

Bomboana dă băuturii culoarea roșie pe care ați aștepta-o de la un Cosmo, și din moment ce îndulcește și vodca, nu este nevoie de suc de afine. Doar dacă nu doriți să adăugați o stropire. Nu am făcut-o.

Starburst Cosmos

Chelsea Lupkin

Împingerea ambalajelor rămase într-o garnitură de macaraua de hârtie reprezintă o atingere epică finalizată pentru atingerea direcțiilor pentru a face acest lucru aici – dar, în cele din urmă, nu este necesar. Doar dacă nu vrei să-ți provoci un prieten pentru a vedea cine poate face cea mai rapidă atunci când ai două băuturi înăuntru. (Spoiler: Câștigătorul va fi cel care îți va lovi pe cei doi care se străduiesc să treacă prin acest proces.)

Serviți un lot cu frigarui de pui de cașar la grătar și oricare dintre aceste peste-de-top ia popcorn și aveți tot ce aveți nevoie pentru o noapte de film criminal.

Obțineți rețeta.

Urmăriți Delish pe Instagram.