Pickle Ice = Popsicles pentru iubitorii de Pickle

Anul trecut, lumea de muraturi a avut un moment BIG: Pickle Ice a debutat. Oricine a furat vreodată suc de murături din borcan și – chiar mai bine – a blocat-o în congelator știe cât de important a fost asta. Pickle Ice a stricat Internetul, așa că am știut că trebuie să plătim fabricii din spatele produsului o vizită.

Cumpărați acum: Pickle Ice, 8 dolari pentru 8, amazon.com

Am călătorit până la Waterloo, Wisconsin pentru a vizita compania lui Van Holten, compania din spatele Pickle Ice – și multe altele. Aceștia procesează 35 milioane de bucăți (!) Murături pe an pentru super-popularul lor Pickle In A Pouch. Făcând într-o fabrică de muraturi era nuțuită: mirosurile erau super copleșitoare – tot acel oțet! – și rezervoarele în care am făcut saramura de Pickle Ice au fost GIGANTICE.

imagine

Chelsea Lupkin

Solul este într-adevăr ceea ce credeți: oțet, sare, apă, concentrat de ulei de mărar (o bătaie și o toastă), turmeric pentru culoare, plus o grămadă de electroliți. Pe măsură ce se studiază mai multe despre sucul de murături, sportivii încep să ajungă la el peste jucătorii Gatorade-NFL, alergătorii de maraton, care se bazează din ce în ce mai mult pe produsul pe bază de oțet pentru a stimula hidratarea și pentru a calma crampele musculare.

imagine

Chelsea Lupkin

Ți-am spus … sunt un marar foarte mare.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

85 − = 75