Perfect sandwichuri Pastrami

New York Reuben

De substituting pastrami for corned beef in this recipe, you can make a

Judd Pilosoff

Prin înlocuirea pastrami cu carnea de vită cornată în această rețetă, puteți face un “New Yorker” versiunea noastră a acestui favorit de la Big Apple deli. Serviți-l cu niște cartofi dulci pentru o finisare perfectă.

Pastrami Burgers

pastramă de vacă Burgers -- GHK 0606

Frances Janisch

Sandwich-ul tău favorit primește un upgrade! Pastrami Burger are carne de vită și muștar condimentată la prăjitura de secară și are un gust minunat cu o slabă crocantă, tricoloră.

Turcia Pastrami Sandwich

imagine

Ken Burris

Dacă luați acest sandwich pentru a merge, linia o bucată de pâine cu pastrami, linia cealaltă cu brânză elvețiană, și prăjit varza și măr în mijloc pentru a menține pâinea de a deveni soggy.

Fierbinte pasteuri cu abur

Din Country LivingThis recipe has been tested by Country Living

Charles Schiller

Ce trebuie să faceți după ce ați urmat pașii pentru a face pastrami perfecți, fierbinți? Se pune pe pâine perfectă de secară și se adaugă după cum este necesar.

Mini Triple-Decker Pastrami Reuben Sandvișuri

imagine

Beatriz Da Costa

Serviți aceste bătăi luminoase în timp ce sunt încă frumoase și calde.

Top Pastrami pe șel

imagine

iStock

Topul bucatar Stefan Richter creeaza pastrami pe secara. Răsuflarea lui proaspătă? El adaugă brânză albastră Bavaria și sos de hrean de casă la acest sandwich clasic din New York.

Toasturi Pastrami cu toppinguri tangioase

<p>Aceste sandvișuri cu pastă deschisă sunt acoperite cu condimente luminoase precum varza roșie și varză verde în sos de smântână.</p><p><b>Reţetă:</b> <b>Toasturi Pastrami cu toppinguri tangioase</b></p><p>“title =” Toasturi Pastrami cu toppinguri tangibile ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f63e026458c_-_pastrami-toasts-tangy-toppings-recipe-fw0512-xl.jpg?crop=1xw : 1.0xh, centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Lisa Linder

Aceste sandvișuri cu pastă deschisă sunt acoperite cu condimente luminoase precum varza roșie și varză verde în sos de smântână.