Pâinea Elvis Banana vă va face să vă simțiți ca regele însuși

GATA RECEPȚIA AICI.

CUMPĂRĂ ACUM LUMEA DE LOAF: Pyrex Loaf Pan, $ 8; amazon.com.

Elvis Presley a fost un geniu nebun – nu numai în ceea ce privește muzica, ci și în lumea alimentelor! Cine altcineva s-ar gândi să asocieze bananele cu unt de arahide și slănină. PB, sigur, dar slănină? Omul a fost înaintea vremurilor, iar aici, la Delish, noi doar ne prindem.

Elvis Banana Bread

Jonathan Boulton

Nu este ofensă pentru rege, dar nu sunt una pentru sandwich-uri de banane (despre care se spune că au fost gustul lui de fave). Combinația de paine scuipată și felii de banane slime tocmai nu mă apelează la mine … chiar dacă există Skippy (vice-ul meu) implicat. Sunt, totuși, întotdeauna în jos pentru pâine de banane. Deci, pentru prima mea rețetă inspirată de Elvis, am aruncat mai bine bucățele de șuncă crocantă, unt de arahide și chipsuri de unt de arahide într-o pâine de banane și am sperat pentru cele mai bune.

Elvis Banana Bread

Jonathan Boulton

Nu-mi amintesc nici un moment în care oamenii din bucătăria delicată s-au înnebunit de mirosul de coacere în cuptor. Și, pentru a nu se umfla, ne facem o mulțime de lucruri minunate. Atunci când carnea fumată vindecă întâlnește banana dulce, aroma este insanely în stare de ebrietate. Mai important, are un gust uimitor. Slanina sărată echilibrează bogăția untului de arahide și dulceața din banane. De asemenea, adaugă o criză frumoasă în partea de sus. Elvis ar fi cu siguranță aprobat.

Elvis Banana Bread

Jonathan Boulton

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Descărcați astăzi aplicația Delish.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

5 + 1 =