Opriți-vă # 4 pe Turneul Delicat Pickle: Găleata de grătar!

Războiul dintre morți și pâine și unt a continuat pentru totdeauna – dar aceste muraturi ar putea fi cele care vorbesc cu adevărat cu ambele tipuri de iubitori de murături. De obicei, mă îndrept spre b & b (cu excepția cazului în care sunt infuzați cu bere): sunt prea dulci, colorați cu galbenul nr. 5 și nu suferă nici un pumn de marar obișnuit. Acestea cu adevărat vă va face să aruncați TOATE presupunerile anterioare că B & B este mai mică decât.

imagine

Chelsea Lupkin

CUMPARA ACUM: Gratar Pickles, 20 de dolari pentru 3 borcane, backyardbrine.com.

Barbecue Pickles (obțineți acordul Delish exclusiv al vânzătorilor de top al companiei!) Se fac la Backyard Brine pe Long Island. Echipa adorabilă a soțului și soției în urma lor, Randy și Cori Anne Kopke, au făcut mai întâi murăturile pentru nunta fratelui lui Cori ca favoruri (le-au numit Moartea morții Faceți parte și mergem împreună ca pâinea și untul – sunteți cât de drăguț este asta ?!) . Spre deosebire de o pâine tipică și de unt, care nu are iubitorii de mușteni factorul acru, aceștia au două tipuri de oțet, un alb distilat și un cidru de mere, precum și o temperatură serioasă. Randy fumează jalapeños, apoi le taie în sus și le adaugă în saramură pentru un condiment fumos și fieros. Echilibrat cu zahăr brun și sirop de arțar, sunt perfecți.

imagine

Chelsea Lupkin

Acum hai să vorbim despre criza: ciocanele pe care le folosesc pentru a tăia castraveții creează un efect de ripple, aproape ca un cip de cartofi de rumenit, astfel încât acestea sunt fără îndoială murăturile CRUNCHIEST pe care le-am gustat vreodată. Dacă ești ceva de genul ăsta, știi ce mare marar. (A trebuit sa.)

imagine

Chelsea Lupkin

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

+ 66 = 76