Nu vă puteți numi un fan de spider-man dacă nu ați încercat aceste căpșuni

Ia reteta aici.

Peter Parker trebuie să fie cu adevărat fricos talentat cu un ac și fir. Sigur, este un geniu de băiat care a fost mușcat de un păianjen radioactiv, dar partea pe care toată lumea o privează despre povestea originii lui Spidey este minunea lui Spandex-ya de un costum: Cum a făcut fotograful acesta adolescent o minune aerodinamică atât de slăbită încât poate intra și în câteva secunde?

Este o întrebare pe care am întrebat-o noi imediat după ce încercăm să frămânțăm fructe de păianjen ciocolată complicate. (A urmat, cine naiba ar petrece 20 de minute de gheață cu o singură felie de căpșuni sau mere ?!) Din fericire, cel mai recent reboot Spider-Man – Spider-Man: Acasă, din această vineri – oferă o soluție. Bazându-se pe previzualizări, se pare că costumul lui Parker nu era propriul său design, ci Iron Man Tony Stark. E mai plauzibil, având în vedere întreaga parte a personajului său excentric-miliardar.

Pentru restul de noi, trebuie să ne facem datorită propriului nostru set de abilități amatori, atât de neatinsi și amatori, încât am redus în mod radical Spider-Manul nostru, astfel încât oricine le-ar putea face în câteva secunde, inclusiv copii. (Dacă vă aflați în mai multe gustări OTT, se pare că căpșunile noastre inspirate de Spider-Man sunt cu greu revoluționare. Pinterest este plin de răsturnări asupra conceptului.)

Omul Paianjen strawberries

Jonathan Boulton

Acestea sunt cele două minute perfecte pentru orice petrecere pentru copii, cu condiția să tăiați topurile de pe fructe de padure pe tine însuți (sau să le dai copiilor din plastic cuțite de unt). Ei au atras atenția, le-au liniștit, și doar când s-au plictisit de timpul mestesugului, gustările au făcut deja. Și dacă nu reușesc să le facă? Mănâncă-le. Nu există un dezavantaj aici.

Omul Paianjen Strawberries

Jonathan Boulton

Glazura de vanilie cumpărată de magazin este economizorul real al timpului aici: microunde-l timp de 5 secunde (într-adevăr, asta-i!), Dă-i o mișcare și este ușor să glisați pe fructe de padure. Ați putea folosi și ciocolată albă sau bomboane, dar glazura a fost cea mai ușoară pentru a se lipi de fructe – și nu există niciun risc de a le prinde și de a se întoarce pietricele, cum ar fi ciocolata albă.

Nu trebuie să vă opriți la acest design simplu: Lipiți-le în vârful cupcakes, faceți Sparțuri de Spider-Man, sau – dacă echipajul dvs. are peste 21 ani – îmbibați-le în băutură pentru a face Drunken Spideys.

PIN-ul pentru mai târziu:

Omul Paianjen Strawberries Pin

Hearst Digital Media

Descărcați aplicația Delish.

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

3 + 4 =