Moscato trufe sunt cel mai clasic mod de a furi mai multe booze în vacanta ta

GATA RECEPȚIA AICI.

Șansele de a scăpa de băuturi în timpul sărbătorilor sunt v. Scăzute. O gazdă inteligentă sau o gazdă se va înmulți cu două ori mai multe sticle pe care le consideră necesare. Ochelarii goi în puloverele urâte de Craciun sunt prea trist. Dar doar pentru că există deja o tona de alcool, nu înseamnă că mai multă băutură nu este întotdeauna apreciată. Este! Mai ales când vine în forma adorabilă de trufe roz, scânteietoare.

CUMPARA ACUM: Moscato, $ 14, drizly.com.

Moscato Truffles

Jonathan Boulton


Trufele Moscato sunt lucru pe care să-l aduceți la următoarea dvs. programată soirée. Ele par uluitoare și incredibil de agitate, dar ele sunt o briză pe care să o faceți. Și chiar dacă ciocolata albă le face super dulci, puteți gusta în continuare vinul. Care este cu siguranță cheia.

Moscato Truffles

Jonathan Boulton

Pentru a le face, pur și simplu se topește ciocolată albă peste un cazan dublu cu puțină smântână. Apoi amestecați în moscato și un vârf de sare (ajută la scoaterea gustului vinului!). Răciți amestecul timp de aproximativ o oră, apoi o rotiți în bile și acoperiți bilele cu sprâncene. Nu stropesc avea pentru a fi roz. Dar este mult mai distractiv când sunt, nu credeți?

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Descărcați astăzi aplicația Delish.

Urmăriți Delish pe Instagram.