Ina Garten Vs. Karlie Kloss: A cărui crupă de mere este mai bună?

LDW a venit și a plecat, astfel sezonul de mere a început oficial. Deși unii dintre voi au fost plini de deserturi cum ar fi merele de mere și merele de gâscă pe tot timpul verii. Este un pic prea devreme pentru plăcintă (este prea mult de lucru cu mult înainte de ziua de Ziua Recunostintei!), Dar este momentul perfect pentru ca merele să fie clare.

Rețeta noastră de bază este cea mai ușoară și mai bună, în opinia noastră. Cu toate acestea, nu am putea trece niciodată ocazia pentru un snack-uri de celebritate. Introduceți: Ina, iubita Barefoot Contessa, versus Karlie Kloss, model, vlogger și celebritate care, ca și Kardashienii, au o afinitate pentru înlocuirea literei c cu k.

imagine

Brandon Bales

Reteta INA

Acest crisp este destul de tradițional, dar în mod tipic Ina, are câțiva pași și cerințe. În primul rând, ea vă dorește în mod special să utilizați merele McIntosh sau Macoun, nici una din acestea pe care le-am găsit în magazinele noastre locale de bacanie. Și instrucțiunile ei spun să folosească un vas de copt oval de 9 “-x-14”. (Putem spune cu încredere că forma vasului de copt nu va afecta gustul.)

Există, de asemenea, faptul că ea solicită ca untul rece să fie bătut într-un mixer cu făină și zahăr până se formează crumbs. De ce nu începem doar cu unt moale și amestecăm totul cu o lingură de lemn, nu suntem siguri.

Curajul și sucul portocaliu sunt totuși ceea ce a făcut diferența în testul de gust. Majoritatea oamenilor au apreciat notele florale, deși unii au dorit mai puțin. O singură persoană a echivalat gustul cu care se topeau fermierii veseli.

imagine

Brandon Bales

Reteta lui KARLIE

Cum este un supermodel care arata cum o face pe pista “obsedata” cu coacerea? Ea transformă totul – de la kookies la krisps mere – sănătos.

În loc de unt, ea folosește ulei de nucă de cocos. Mai degrabă decât făina generală, ea adaugă făină de migdale și ovaz fără gluten. Și în loc de zahăr granulat sau brun, ea folosește o combinație de zahăr cu dată și sirop de arțar. Dincolo de faptele date de zahăr este enervant ca iadul să găsească și că felul de mâncare finală nu este ușor pe ochi (testerul de gust Jolly Rancher spune elocvent că părea că a aruncat conținutul unei cutii de nisip deasupra), aromele au funcționat mai bine decât am anticipat.

Dar Karlie a făcut o greșeală uriașă și a bătut-o grav. Cu doar 30 de minute în cuptor, merele nu au avut șansa de a se desprinde și, prin urmare, au fost supărătoare uscate.

VERDICTUL

Ina câștigă! Atunci când oamenii sunt pofta toamna, ei nu doresc o făcute peste krisp cu ulei de nucă de cocos, care doresc unt. Și bule de mere, siropuri.

imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, amazon.com

Добавить комментарий

*

1 + 6 =