Guy Fieri Vs. Tiffani Thiessen: ale căror aripi sunt mai bune?

Guy Fieri nu poate spune niciodată că nimic este “bun”. Pentru el, dacă ceva are un gust bun, este “stea rock”, “drept”, “homerun”, “licitație capitală T” sau “un frisbee fierbinte de distracție”. Și să nu credeți că rețetele lui nu primesc și tratamentul special Fieri vocab. Pentru că evident că o fac. Din fericire pentru mine, după ce am căutat Internetul pentru cele mai bune aripi, a apărut “Wings No Butt Chicken”.

Aripile lui Tiffani Thiessen nu sunt la fel de inteligente. Dar sincer, cine îi pasă? Nimeni nu poate fi Guy Fieri, iar “Honey-Ginger Chicken Wings” sună foarte delicios. De asemenea, toată lumea aduce aripi picante la petrecere, rareori vedeți o opțiune mai dulce și poate că este un lucru bun?

Știu la ce te gândești. Ambele rețete și bucătarii sunt prea diferiți. Cum putem compara? Pentru ca atunci cand vine vorba de aripi, stii doar. Oamenii au opinii foarte puternice despre ei, în special sosul. Știam că testerele noastre de gust nu ar avea o problemă care să declare un câștigător în cele din urmă.

imagine

Brandon Bales

Recomandarea GUY

Aripile lui Guy împachetează o căldură majoră. Există o cantitate amplă de piper de cayenne în mirosul de condimente și există o sticlă completă de sos fierbinte (preferabil Crystal, spune Guy) în glazura. PLUS, un jalapeño. Există, de asemenea, un unt și suc de lămâie înăbușit la sfârșitul anului … așa că practic este un sos spice, zestier de bivoli.

În ceea ce privește aripile, puteți să le gatiți sau să le coaceți. M-am dus cu acesta din urmă și am urmat instrucțiunile lui Guy pentru 375 ° timp de 55 de minute și am fost puțin dezamăgit; aripile nu au devenit niciodată crocante! Temperatura trebuie să fie mai mare. Dar hai să ne confruntăm cu asta. Odată ce aripile sunt orzate, nu prea contează prea mult.

imagine

Brandon Bales

Recomandarea lui TIFFANI

Planifica! Pentru că va trebui să începi aripile lui Tiffani cu o seară înainte, un aspect al rețetei care e enervant doar dacă ești un procrastinator uriaș (ca mine). Mai întâi amestecați miere, suc de lămâie, sos de soia, ulei de susan, ghimbir, usturoi și carapace. Utilizați cea mai mare parte din acest lucru pentru a marina puiul peste noapte, și arunca restul într-o cratiță a doua zi pentru a face un glazură lipicios pentru a peria pe pui coapta.

VERDICTUL

Din punct de vedere al clarității, aripile lui Tiffani câștigă – sunt mult mai crocante, parțial din cauza mierei și parțial datorită temperaturii superioare a cuptorului (400 °).

În ceea ce privește gustul, producătorul nostru video de vârf a spus cel mai bine. “Nu există nici un ratat în această bătălie. Dar este cu siguranță un câștigător. “Și câștigătorul este Guy Fieri. America îi place aripi de bivoli, iar acestea sunt bivoli esențiali 4.0.

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

2 + 7 =