Fireball Margaritas te va face să-ți regândești băutura pe plajă

Când cineva a întrebat pentru prima dată dacă putem pune Fireball într-o margarită, reacția noastră imediată a fost: “De ce?” A urmat îndeaproape, “… nu?” Whiskey-și, în acest caz, o varietate de scorțișoară, nu este marginea ta obișnuită, dar viața e prea scurtă pentru a nu încerca lucruri noi. La urma urmei, cum ar ști Michael Jordan că poate să-și dea seama împotriva comediilor comice de Bugs Bunny dacă nu va fi de acord să filmeze Space Jam? Cum ar realiza Channing Tatum că îl iubește pe Cheetos pe PB & J, dacă nu a făcut totul Factor de frică în bucătărie o noapte?

Bolid Margarita Double

Jonathan Boulton

A trebuit să aflăm – și suntem atât de bucuroși că am făcut-o. Cea mai mare provocare a fost găsirea a ceea ce să se împerecheze cu Fireball pentru a-și completa condimentul. Orange sau mango ar fi grozav, dar în cele din urmă am stabilit pe căpșuni.

Whisky-ul ajuta la indulcirea fructelor de padure (si la fel si putin zahar), iar la randul lor, fructele de padure pastreaza alcoolul din cauza suprasolicitarii restului bauturii. La fel de delicios ca Fireball, este un fel de dezamăgire atunci când faci efortul de a amesteca un cocktail, doar pentru a lua o gustare și a realiza, “bine, acest gust … la fel ca Fireball, și Fireball numai”. O turnație sănătoasă de suc de tei și tequila asigură, de asemenea, că obțineți acel gust clasic de margine.

Bolid Margarita Garnished With Lime

Jonathan Boulton

Nu uitați marginea de sare și stocați-vă pe ochelarii de dimensiune XXL – după o scurgere, o mână mică (sau chiar de dimensiune standard) pur și simplu nu o va tăia.

Obțineți rețeta.

Urmăriți Delish pe Instagram.