Dr Jack Frosties vă va ajuta să supraviețuiți iernii

GATA RECEPȚIA AICI.

Ascultă, doar pentru că e rece, nu înseamnă că ești limitat la băuturi calde. Destul cu ciocolata fierbinte si cidrul de mere cald deja. Vreau sa spun serios – oricine altcineva are prea multe fete fierbinti in toamna asta? Dă-mi băutură care e rece și slăbănog. Te rog si multumesc.

CUMPARA CURACAO BLUE, $ 11, amazon.com

Beat Jack Frosties

Alexa Payesko


Dacă sunteți de acord, am băut pentru tine. Este albastru strălucitor, citrus și chiar foarte distractiv. Ai auzit vreodată de Drunk Jack Frosties? Nici nu am avut până săptămâna trecută … pentru că noi doar le-au făcut. Suntem deja obsedați în mare măsură. Vodka, prosecco, curacao albastră și limonadă … nu se face mult mai bine decât asta. Deși arată AF înghețat, are gustul unei vacanțe tropicale (pe care am putea să o folosim cu toții acum). Astfel, starea ta de spirit devine mai bună și mai bună cu cât mai mult.

Beat Jack Frosties

Alexa Payesko

Noi credem că toate lucrurile sunt mai bune în formă slustică – margare, rosé, limonadă roz, pe care o numiți – așa că am amestecat toate băuturile cu gheață. Dacă nu aveți un blender, este rece. Pe stâncile de asemenea. Frostiile vor merge la fel de ușor, promitem.

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Descărcați programul Delish aplicaţia astăzi.

Urmați Delish pe Instagram.