De ce cartofii distruși sunt cei mai buni cartofi

imagine

Lindsay Funston

Dacă nu sunt în formă de prăjit francez, cartofii prăjiți ca o farfurie nu mă fac niciodată cu adevărat pentru mine. Întotdeauna vreau să fie mai crocante (și, de obicei, sărate) în exterior și să aibă un interior creamer. Acum am văzut lumina: cartofi spulberați, o tehnică care vă obține cele mai bune din cele două lumi.

După ce fierbeți cartofii (bebelușii – Yukon sau roșu lucrează foarte bine) până când nu sunt furculițe, utilizați un masher de cartofi (sau mâna dacă îi lăsați să se răcească) pentru a sparge ușor cartofii, apoi le frigeți sub înălțime căldura, astfel încât să-și asume această criză râvnit. Forma lor aplatizată face fiecăruia o mușcătură perfectă, nu prea amarbă pentru un fel de mâncare sau cu mâncare.

imagine

Lindsay Funston

Acoperiți cartofii cu apă cu un cuplu de centimetri și fierbeți până când oferta de furculiță, aproximativ 20 de minute. Scurgeți și utilizați un masher de cartofi pentru a sparge.

imagine

Lindsay Funston

Coaceți cartofii generos cu ulei de măsline și sezonați cu sare și piper.

imagine

Lindsay Funston

Se prăjește la 450 ° până la aur și crocant. Top cu rozmarin proaspat tocat si parmezan ras.

imagine

Lindsay Funston

imagine

Lindsay Funston

Sau sa le uscati cu un sos crem de cilantro-lime, amestecand 1/4 cana de smantana cu suc de 1 var si cateva cilantro proaspat sfarsit.

imagine

Lindsay Funston

Добавить комментарий

*

+ 5 = 6