De ce aveți nevoie de o spatulă offset Imediat

Nu cred că este un secret uriaș că spatulele sunt cele mai uimitoare instrumente de bucătărie din jurul, dar există o spatulă în special care merită mai mult din lumina reflectoarelor. Offsetul.

CUMPARĂ ACUM Spatulă Ateco 1385 Offset, 4.50 dolari, Amazon

Lucrand într-o bucatarie, folosesc o parte echitabila de instrumente, dar in mod constant ajung la cel mai mult spatula mea offset. Mă simt ca și cum ar fi o lovitură mică. Mâna mea dreaptă. Fata mea de hype. Poate face totul.

Știm deja că este bine să glazurăți un tort, asta este o dată, și chiar ajută la obținerea acelor nopți frumoase ca pe Tortul nostru Tres Leches. Cred cu adevărat, totuși, utilizările sunt nesfârșite. Îl folosesc pentru a ajuta la alimentația stilului, a spala sparanghelul în jurul unui grătar, a încerca să nu mănânce cartofii și alte legume atunci când prăjesc pe cineva la masa de prânz și mă ajută să marchez linii drepte înainte de a tăia în brânzeturi frumos umplute.

Un offset este singurul instrument necesar pentru a obține picăturile perfecte de ganache pe tortul nostru de ciocolată fără florei. De asemenea, aleg un decalaj peste un cuțit pentru a ajuta la eliberarea laturilor unui tort sau a unui cheesecake înainte de al scoate din tava, pentru că am un unghi mai bun și face mai puține daune. Recunosc că am folosit chiar și unul pentru a vă ajuta să obțineți ceva ce a rămas din scurgere o dată (nu încercați acest lucru acasă, copii). Aș putea să-mi dau seama de spatulul offset timp de zile, dar în schimb te las cu cel care de obicei e atârnat în buzunarul meu de șorț.

Urmăriți Delish pe Instagram.