Dacă nu faci brânză de brânză peste un foc de tabără, pierzi

GATA RECEPȚIA AICI.

CUMPARA UN SKILLET SOLID: Lodge Cast Iron Iron, $ 20; amazon.com

Nu poți să te înșeli brânză de brânză. Făcut cu două dintre cele mai mari ingrediente ale lumii, are un gust bun pe orice …brats, cursoare, nachos, chiar umplutură (amintiți-vă că pentru Ziua Recunoștinței). Modul nostru preferat de ao mânca este, totuși, drept – ca o baie – cu o mulțime de pâine crudă pentru dunking.

Tighel Beer Cheese

Chelsea Lupkin

Cel mai simplu mod de a face brânza de bere este într-o tigaie de foc. Indiferent dacă flăcările vin de la cuptorul de gaz, de la grătar sau de la foc de tabără, depinde de tine. Dar dacă aveți acces la o groapă de foc, mai bine credeți că este cel mai distractiv. Roșii de marshmallows și s’mores sunt mari și toate, dar brânza de bere campfire este atât de mult mai rece.

Tighel Beer Cheese

Chelsea Lupkin

Spre deosebire de multe sosuri de brânzeturi, această baie nu pornește cu un roux. (Cu alte cuvinte, nu aveți nevoie să adăugați făină pentru ao îngroșa.) Și nu, nu există nici Velveeta. Ingredientul secret: brânză cremă. Se topește cu cedar și bere mărunțită, brânza de bere este perfect netedă și cremoasă. Este ca și chesco, fără brânză topită. Cea mai bună parte este cât de ușor este: aruncați totul în tigaia din fontă, acoperiți-o cu folie și gătiți până la topire. Câștigi vara.

Urmați Delish pe Instagram.