Cum să prăjești ouăle

Ouăle sunt foarte bine păstrate râvnit. Ceva pe care majoritatea dintre noi ni-l imaginam ca maestrii de brunch foarte bine pregatiti pot realiza. Dar și tu poți să prăjești perfect ouăle și să-l faci pe prajitura de avocado ca un campion. Există un pic de tehnică implicată, dar nimic mai complicat decât agitarea în * cercuri * perfecte.

Primul pas este să vă asigurați că ouăle se află la temperatura camerei. Acest lucru ar putea părea ca tipul de vârf pe care-l glazurați atunci când citești rețete, dar pentru ouăle de lapte este de fapt important – un ou că este prea frig se va șoca atunci când lovește apa fierbinte și albii tăi vor merge peste tot, dându-ți cozi dezordonate și șmecherii. Totuși, un ou de temperatură a încăperii va menține albuțele intacte și va crea o pernă perfectă pentru gălbenușul dvs., exact ceea ce căutați.

În timp ce ouăle dvs. ajung la temperatura camerei, adunați toate consumabilele, pentru că totul se va reduce la momentul.

Ce veți avea nevoie:

Sifon cu ochiuri fine

Rametele mici

Oală medie

Cronometrul

Lingură crestată

Baie cu gheață

Prosop de hârtie

Ce să ne amintim:

1. Obținerea punctului de fierbere dreapta este importantă. Vrei ca niște bule să rupă suprafața, dar să nu fiarbă puternic.

2. Oțetul este cheia. Oțetul nu va adăuga nici un gust ouălor dvs., dar va ajuta albusul de ou să se solidifice mai repede, astfel încât să aveți mai puține cozi.

3. Patru este numărul magic. Stabiliți un cronometru timp de 4 minute – dar nu doar să plecați – trebuie să amestecați ușor apa din jurul ouălui pentru ao menține în mișcare. Amestecarea într-o mișcare circulară vă va ajuta să vă păstrați oul rotund și plin.

4. Pregătiți o baie de gheață. De îndată ce timerul se stinge, scoateți oul cu o lingură cu crestătură și transferați-o într-o baie de gheață (un castron plin cu apă cu gheață). Acest lucru oprește procesul de gătire instantaneu și va păstra gălbenușul frumos și curge în timp ce vă depuneți ouăle rămase. Pat ouă uscate cu un prosop de hârtie înainte de a servi.

Cel mai ciudat tip? Dacă faceți ouă păsărești pentru o mulțime, puteți păstra ouăle poacate în apă rece pentru până la 2 zile! Pentru a reîncălzi, puneți ouăle în apă caldă timp de aproximativ 2 minute, apoi îndepărtați cu o lingură cu crestătură și uscați cu un prosop de hârtie.

Gata să vă găzduiți următorul brunch?

Yield-urile:

4

Timp de pregatire:

0

ore

5

min

Timpul total:

0

ore

20

min

ingrediente
4
ouă mari, la temperatura camerei
1 lingura.
oțet distilat
Directii
  1. O dată la un moment dat, spargeți ouăle într-un filtru și împingeți o parte din excesul de ou alb. Se toarnă fiecare ou în mici boluri mici sau ramekins.
  2. Umpleți o jumătate de vas cu apă și aduceți-l la fiert, apoi adăugați oțet. Reduceți căldura până la o temperatură foarte ușoară. Bulele nu ar trebui să rupă suprafața.
  3. Cu vasul care plutește peste apă, aruncați ușor un ou în apă fierbinte. Se amestecă ușor în jurul oului, menținându-l în mișcare circulară.
  4. Gatiti 4 minute, apoi scoateti din apa cu o lingura cu crestătură si transferati-o intr-o baie de gheata. Repetați cu ouăle rămase. Se usucă cu un prosop de hârtie înainte de servire.

CUMPARĂ ACUM Cuisinart Fine Mesh Strainers, $ 15.05, amazon.com

Добавить комментарий

*

6 + 3 =