Cum să gătești varza

imagine

Parker Feierbach

Varza nu este doar pentru coleslaw. Este revenirea versatilă răcoritoare – la fel de grozavă și pentru burritosul fără tortilla (!!), așa cum este pe cont propriu. Presupunând că gătiți bine! Urmați poruncile noastre de varză de mai jos, iar mingea verde nesigură va fi în curând în rotația săptămânală.

1. CUMPARATI COLORUL
Există patru soiuri majore: Napa, savoy, verde și roșu, toate fiind economice și nutritive (fibre yay!). Când faceți cumpărături, mergeți la cea mai strălucitoare sau mai bogată culoare și alegeți una care se simte greu pentru dimensiunile sale. Și frunzele ar trebui să se simtă ca și cum ar fi împachetate strâns!

2. CLEAN IT UP
În primul rând, veți dori să renunțați la frunzele exterioare exterioare (similar cu modul în care curățați varza de bruxel). Apoi clătiți frunzele interioare.

3. OBȚINEȚI RIDICUL COREI
Este foarte dificil și enervant AF să mănânce. De asemenea, este greu să ieșiți din cap întreg. În schimb, se taie varza în sferturi, apoi se scot piesa groasă din fiecare cu un cuțit de bucătar.

De acolo sunteți pregătiți să blâncați (pentru a face mongoliană Cupe de varză de măzărie), fierbeți, săturați (pentru Egg Roll Bowls), sau frige.

Yield-urile:

6

Timp de pregatire:

0

ore

5

min

Timpul total:

0

ore

15

min

ingrediente
1
varza de cap, frunze dure eliminate
Ulei de măsline extra virgin
Sare cușer
Piper negru proaspăt măcinat
Directii
Blană de varză
  1. Într-o oală mare de apă clocotită, folosiți clești pentru a înmuia frunzele de varză în apă timp de 30 de secunde pentru a blânge. Așezați-l pe o hârtie cu prosop de hârtie pentru a se usca.
Varză fiartă
  1. Se taie varza în pene sau se taie subțire. Aduceți o oală mare de apă sărată la fierbere, apoi adăugați varză. (Este bine să măriți oala deoarece varza se va micșora!)
  2. Se fierbe pana se toarna, aproximativ 5 minute pentru varza tocata si 10 minute pentru pene.
  3. Scurgeți-vă pe o placă acoperită cu hârtie pentru a se usca.
Varza prăjită
  1. Preîncălziți cuptorul la 425 °. Se taie varza în pene sau în ghivece de 1 “. Pe o coală mare de coacere, se aruncă cu ulei și se servește cu sare și piper.
  2. Coaceți până când varza este aurie și delicată, de la 25 la 30 de minute.
Saitéed Varza
  1. Arde puțin. Într-o tigaie mare pe căldură medie-mare, se încălzește aproximativ 1 lingură de ulei. Adăugați varză mărunțită și sezonați cu sare și piper. Gatiti, amestecand adesea, pana ce varza este licitata, aproximativ 10 minute.