Crevetele Po ‘Boy sunt mai bune decât Mardis Gras în Big Easy

GATA RECEPȚIA AICI.

Un băiețel este în New Orleans ceea ce este un Philly Cheesesteaks către Philadelphia. Pur si simplu cel mai bun. Este o necesitate absolută dacă și când te afli în Louisiana. Dar doar pentru că este regională, nu înseamnă că trebuie să urci într-un avion pentru a-ți rezolva problema. Poți să faci acasă băieți buni.

Crevetă Po' Boy Sliders

Jonathan Boulton

În New Orleans, puteți comanda sandwich-ul dvs. cu aproape orice fel de carne de vită, carne de pui, cârnați, vă numiți. Deși sunt un New Yorker pe calea Californiei și, prin urmare, nici un expert, cred că fructele de prăjit crocante sunt mai bune. Deci băieții de creveți sunt ceea ce primești! Crusta picant, de plante de porumb este totul.

Crevetă Po' Boy Sliders

Jonathan Boulton

Pentru a obține o crustă, amestecați împreună făină, porumb, condimente Cajun, cimbru uscat, sare și piper. Aruncați creveții (descuiați, dezveliți și cozi îndepărtați) într-un amestec de ouă și lapte, apoi acoperiți-le în amestecul de porumb înainte de a le arunca într-o tigaie de ulei fierbinte. Nu fii speriat – prăjirea superficială este o briză. Încingeți aproximativ 1/4 “de ulei vegetal într-o tigaie mare, apoi prăjiți creveți până la aur, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Pâinea franceză, încărcați-le în glisiere. Vei fi surprins cât de mult creveți se pot potrivi fiecărui mic bun.

Crevetă Po' Boy Sliders

Jonathan Boulton

Pentru a completa creveții prăjiți, aveți nevoie de salată mărunțită, roșii tăiate și un sos bun. Se amestecă suc de lămâie, sos fierbinte, muștar de cereale integrale și ierburi proaspete în unele mayo și aveți tu remoulade! (Sau aproape de ea.)

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

+ 61 = 63