Comandă acest Ultimate Tuna Noodle Caserola de memorie

GATA RECEPȚIA AICI.

Dacă sunteți puști de 90 de ani, este posibil ca caserola de ton obișnuit să fie gemul tău de școală. Ne amintim că această masă de cină este favorită – atât de mult încât, atunci când i-am dat o pungă de “No Yolks Extra Broad Noodles”, am avut instantaneu viziuni despre o caserolă cu ton roșu încins în cuptor, a trebuit să reușească. Iată cum am făcut-o.

imagine

Gatiti fidea in primul rand conform instructiunilor pachetului, apoi preincalzati cuptorul la 375 grade F. Intr-o tigaie mare, sigilate in cuptor la foc mediu, topiti untul, adaugati ceapa, telina si ciupercile si sezonati cu sare, piper, și cayenne.

imagine

Puneți puțină făină peste ea până când totul se gătește. Apoi, adăugați bulion de pui și lapte integral și lăsați-l să se topească în timp ce se îngroațește. Opriți căldura, apoi amestecați sucul de lămâie și adăugați fidea, ton, cedar, parmezan, patrunjel, mărar și arpagic mărunțit și amestecați-le împreună.

Pentru a realiza toppingul de pâine, topiți untul într-un vas cu microunde și amestecați-l cu Panko și Parmesan. Presărați-o deasupra vârfului tăiței și coaceți până când farfuria este bulbucă și auriu.

imagine

Urmăriți Delish pe Instagram.