Ciocolata toffee este darul final pentru toata lumea de pe lista ta

GATA RECEPȚIA AICI.

Nu sunt unul care să facă bomboane. Se simte greu. Asta este, până când sărbătorile se apropie. Încep să folosesc modul de preparare a cafea-și o dau tuturor ca un cadou. Înainte de a vă gândi “Ugh, mă bați joc de mine ?! stai cu mine și repetă după mine: Caramelul nu este greu. Toffee este untul și zahărul. Poți sa faci asta.

imagine

Chelsea Lupkin

Și cea mai bună parte? Puteți face acest lucru fără un termometru de bomboane. Iată cum: Combinați părți egale de unt și zahăr într-o cratiță (aceasta este baza dvs. de caramel!) Pe foc mediu. Adăugați sare și vanilie pentru aromă – de asemenea, puteți adăuga puțin pudră de espresso sau scorțișoară în acest moment – și gătiți. Odată ce untul și zahărul se topesc, amestecul se bulează și începe să se transforme în aur. Păstrați bucătăria, amestecând în mod constant, până când devine o culoare de culoarea chihlimbarului. Atunci știți că sa terminat!

imagine

Chelsea Lupkin

Se toarnă cafeaua pe o foaie de copt pergament și se presară peste tot cu chipsuri de ciocolată. Lasati-i pe cei care stau cateva minute. Amestecul de caramel este atât de fierbinte încât va topi chips-urile aproape imediat. Răspândiți cu o spatulă pentru a crea un strat de ciocolată plin și apoi presărați cu piulițe tăiate. Am folosit un amestec de pecan și migdale, dar totul funcționează. Doar nu uitați de presărat de sare de mare. Este crucial.

imagine

Chelsea Lupkin

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmăriți Delish pe Instagram.